עבור לתוכן

סט מקלדת ועכבר עד 210 שקלים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היום יש ברשותי את הסטMicrosoft BlueTrack 3000.

אני מאד לא מרוצה מהסט הזה.

העכבר לא מגיב לי טוב או שהוא זז ממש ממש לאט. והמקלדת לרוב בכלל לא קולטת על מה לחצתי.

בנוסף, לא העכבר ולא המקלדת קולטים מעל מטר מהמחשב.

במחשב הנייד אני משתמש בעכבר Logitech M215 ואני מרוצה מכל שניה. אני איתו כבר כ2 וחצי ולא היתה לי איתו שום בעיה כלשהי אפי' ממרחק של 7 מטר הוא זז מעולה!!

לכן, אני אשמח לקבל המלצות לסט מקלדת ועכבר עם הדרישות הבאות:

עכבר:

1. איכות קליטה טובה!

2. נוח להחזקה ובגודל של Logitech M215. העכבר שהגיע בסט לעיל פשוט גדול מדייי!

3. אלחוטי.

מקלדת:

1. איכות קליטה טובה!

2. מקשים איכותיים ונוחים! (עדיפות שיהיו גם מקשי מולטימדיה, אבל לא בהפרזה רבה מדי כמו במקלדת של Microsoft)

3. אלחוטי.

אמנם רשמתי דרישות נפרדות לעכבר ולמקלדת אבל אני ממש ממש מעדיף לקנות אותם כסט אחד.

אם היה ויש עכבר מעולה מחברה מסויימת ומקלדת מעולה מחברה אחרת אבל באמת באיכות טובה אז לא נורא.

תודה רבה.

פורסם

בחריגה קלה מהתקציב - יש את Logitech MK520 שהוא סט אלחוטי טוב ואיכותי במחיר של 221 ש"ח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661

פורסם
  • מחבר

אבל איך העכבר? הוא נראה קצת גבוה בתמונות.

מאד חשוב לי שלא יהיה גדול כמו הMicrosoft 5000, שיהיה בגודל של Logitech M215.

היד שלי לא הכי גדולה בעולם :)

פורסם
אהלן,

היום יש ברשותי את הסטMicrosoft BlueTrack 3000.

אני מאד לא מרוצה מהסט הזה.

העכבר לא מגיב לי טוב או שהוא זז ממש ממש לאט. והמקלדת לרוב בכלל לא קולטת על מה לחצתי.

בנוסף, לא העכבר ולא המקלדת קולטים מעל מטר מהמחשב.

במחשב הנייד אני משתמש בעכבר Logitech M215 ואני מרוצה מכל שניה. אני איתו כבר כ2 וחצי ולא היתה לי איתו שום בעיה כלשהי אפי' ממרחק של 7 מטר הוא זז מעולה!!

לכן, אני אשמח לקבל המלצות לסט מקלדת ועכבר עם הדרישות הבאות:

עכבר:

1. איכות קליטה טובה!

2. נוח להחזקה ובגודל של Logitech M215. העכבר שהגיע בסט לעיל פשוט גדול מדייי!

3. אלחוטי.

מקלדת:

1. איכות קליטה טובה!

2. מקשים איכותיים ונוחים! (עדיפות שיהיו גם מקשי מולטימדיה, אבל לא בהפרזה רבה מדי כמו במקלדת של Microsoft)

3. אלחוטי.

אמנם רשמתי דרישות נפרדות לעכבר ולמקלדת אבל אני ממש ממש מעדיף לקנות אותם כסט אחד.

אם היה ויש עכבר מעולה מחברה מסויימת ומקלדת מעולה מחברה אחרת אבל באמת באיכות טובה אז לא נורא.

תודה רבה.

מוזר שיש לך בעיות כאלה עם המקלדת, במחשב השני שלי יש לי את הסט הזה והוא מעולה מבחינת מחיר 180 (Microsoft 300)

אם יש לך אחריות לפחות תממש את האחריות לגבי הבעיות שיש למקלדת והעכבר...

לא הייתי ממליץ לך על MK520 לפי דעתי הוא פחות טוב מה Microsoft 3000 מבחינת העכבר לפחות..

לגבי מקלדת ועכבר איכותיים יותר שהם יותר טובים מהסט שיש לך עכשיו אתה תצטרך מקלדת ועכבר נפרדים שיהיה חריגה קלה עד 200

את הסטים היותר טובים Logitech MK710 או אם אתה אוהב את העכבר הנטוי והמקלדת שאמצע המקשים מופרדים אתה יכול לקחת את ה Microsoft 7000

אם זה בנפרד תוכל לקחת את המבחר יותר עצום.. וצריך לדעת איזה סוג אתה רוצה ומקלדת לדוגמא עכבר לא גדול הוא ה M705 ומקלדת יש הרבה אפשרויות..

פורסם

אם לוקחים את ה-MK520 ו-M705 זה יוצא יותר זול מאשר לקחת MK710 שמגיע עם עכבר M705.

פורסם
אם לוקחים את ה-MK520 ו-M705 זה יוצא יותר זול מאשר לקחת MK710 שמגיע עם עכבר M705.

אם מוכרים אותה בנפרד והמחיר זול בנפרד אז זה רעיון טוב

פותח הנושא, אם אהבת את המקלדת של ה MK520 יותר מה Microsoft 3000 תקנה את המקלדת הזו ואת העכבר בנפרד, עכבר מעולה הM705 למי שרוצה עכבר בינוני ולא גדול מידי...

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי ביקורות טובות על הסט הנוכחי שלי ולצערי אני ממש לא מרוצה ממנו.

בקשר לאחריות אני לא כ"כ אוהב את כל הפרוצדורה המעצבנת הזו של "תשלח, נבדוק, נחזיר". גם לוקחת המון וזמן וגם לרוב בסופו של יום המון עגמת נפש.

לא הבנתי, חריגה עד 200?! סה"כ מחיר 400? נראה לי יותר מדי.

כבר לא אכפת לי נפרד או לא נפרד העיקר שתהיה תמורה טובה למחיר.

הM705 נראה טוב, אבל אני מקווה שלא אפול על עוד אחד גבוה וגדול, איך לראות בחנות איך הוא.

אבל לא מצאתי מקלדת ועכבר בנפרד כמו שSplashy הציעה.

אז יש עוד פתרונות?

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774988

סט מעולה למחירו!

קניתי לפני שנה+ במבצע בבאג ב-70 שקלים ואני מרוצה ממנו.

המקלדת קומפקטית ונוחה עם נטו כפתורי מולטימדיה הנדרשים.

העכבר טוב ובגודל בינוני (לא כמו הקטנים של הניידים) והקליטה שלו טובה מאוד,

החסרון היחיד בו שחסרים לי כפתורי הקדימה/אחורה , אבל מתרגלים.

פורסם

Microsoft BlueTrack 3000. יותר שווה

פורסם

ה 800 זה ללכת אחורה, אתה רוצה באותו מחיר של ה 3000 עכבר ומקלדת יותר טובים אם תעלה את התקציב תוכל לקנות סט יותר איכותי

פורסם
  • מחבר

פחות או יותר באותו המחיר של ה3000.

מה יש לך להציע יותר איכותי? וכמה יותר יקר? העיקר שלא יעבור את ה250. שגם זה גג שבגג.

לדעתי אלך על אחד משני הסטים להלן, מה דעתכם?

http://ksp.co.il/?list_compare=.18219..11877.

MK330 VS MK520.

פורסם

לא מכיר את הסטים האלו של לוגיטק אבל את העכברים מהדגם האלה אני מכיר ולפי דעתי מאוד קטנים וקלים.. לגבי המקלדת לא בדקתי...

פורסם

אתה מוזמן לקנות מה שבא לך אבל הסט שיש לך

Microsoft BlueTrack 3000 הוא מצוין.

אני משתמש בו ואין שום בעיות ממרחק של כמה מטרים 4-5.

הבלו-טראק זה אחת ההמצאות היותר מוצלחות והוא עובד באמת על כל מה ששמים אותו.

אולי יש לך בעיה ספציפית ואתה יכול לממש אחריות, אולי הדונגל נמצא במקום בעייתי, נסה להעביר קדימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים