עבור לתוכן

שאלה לגבי עבודה עם PRTG

Featured Replies

פורסם

שלום,

התקנתי PRTG על התחנה שלי בסביבת הדומיין במטרה לבצע ניטור ל LAN שלנו. בעצם לוודא שאין עומס ב LAN.

ממה שאני בתוכנת הניטור הזאת אז יש 10 סנסורים חינם. אבל אני לא מוצא שום סנסור שקשור איכשהו לבדיקת התקינות של הLAN שלי או שיותר נכון אני לא מוצא שום אפשרות להתקין סנסור שבודק עומס ב LAN...

התקנתי כמה סנסורים כמו פינג לשרתי ה DC או כמו פינג לDG אבל שום דבר לא יכול לתת לי אינדיקציה לעומסים בLAN.

למישהו יצא להתנסות במוצר ולהנחות אותי???

כמו כן שימו לב שאני לא מתכוון שאני רוצה לאתר איזו תחנה שמזבלת תרשת שאז אני יכול להשתמש ב SPAN לדוגמא אלא אני צריך ניתור תמידי כדי לדעת מה קורה עם קו ה LAN.

תודה

פורסם

מה זה בשבילך "עומס ב LAN"? תאה יכול לדגום תעבורה בממשקים של מתגים או עומס מעבד שלהם.

פורסם

מממ תוכנות כאלה בדרך כלל מתקשרות עם מוצרים באמצעות הSNMP - תנסה להפעיל SNMP במוצרים ולחבר את הPRTG הוא יוכל לתת לך הרבה יותר נתונים באמצעות הSNMP , בדיקת פינגים זה נחמד אבל לא ממצה את הפתרון .

פורסם
  • מחבר
מה זה בשבילך "עומס ב LAN"? תאה יכול לדגום תעבורה בממשקים של מתגים או עומס מעבד שלהם.

היי אני מעוניין לדגום את התעבורה שעוברת ב מתג ספציפי למשל וכך לדעת האם יש עליו עומס מבחינת תעבורה...זה אפשרי??

פורסם

תדגום אותו בSNMP. בכל מתג של לך MIB של מה שציינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים