עבור לתוכן

UT2004 עוד משחק כדי לנצל אנשים תמימים

Featured Replies

פורסם

סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!!

יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים

ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

פורסם

מרגש.

אבל מה הקשר לפורום הזה!?

פורסם

לא היית יכול להביע את הדיעה הזו באחד מהת'ראדים שנפתחו עבור המשחק?... ::)

אני אוהב את המשחק, לדעתי הוא שיפור די משמעותי של 2003, הן מבחינת ה Gameplay והחידושים.

פורסם

אולי תחסוך לעצמך את הצחוקים ולא תגיד דברים מטומטמים.. אנשים אבקש ממכם לא לרדת עליו.

אוקיי , אני יסביר, ש דבר כזה שקוראים לו "טעם במשחקים" עכשיו , זה שאתה לא אוהב את 2004 וחושב שהוא כמו 2003 זה רק דעה שלך(לפי מה שאני מבין אתה מסתמך על הגרפיקה בעיקר ולא על משחקיות והנאה..) אז רק להגיד לך שהמשחק הזה שיפר הרבה מאוד! לא רק שהוא עשה את המשחק ליותר כליל ולא כבד אלא גם המשחק הפך ליותר מהיר ויותר כייפי כמו UT הרגיל(שהיה משחק אדיר לכל הדעות... עדיין CS יותר טוב :P)

אז תחסוך את הטימטום ואל תגיב, אפילו שזה ופש הביטוי אתה לא צריך להביע דעה כזאת כאן כי רוב האנשים בפורום כאן אוהבים ואפילו לא נגמלים מהמשחק הזה(ועוד מהדמו)...

פורסם

רק מצב המשחק ONSLAUGHT יכל לצאת כמשחק בפני עצמו ולהתחרות במשחקים כמו SAVAGE, BF1942 ודומיהם. כאן אתה מקבל אותו עם מבחר מפות, עוד מצב משחק חדש ומפות חדשות למשחקים הרגילים. אלו תוספות גדולות יותר משכל NBA\FIFA\MANAGER למינהם מוסיפים בכל שנה.

פורסם

תגידו, כשאתם משחקים באינטרנט, איך משתמשים במיקרופון (פשוט מחזיקים F ומדברים?)

פורסם
  • מחבר

כאילו מאוד אהבתי את המשחק.... אבל הוא לא מחדש כלום

גרפיקה אותו הדבר קיצור הכל אותו דבר...

לא מיוחד בכלל וזה בטוח יעלה איזה 200-300 שקל....

וככה כל שנה הם יוציאו אם איזה שיפור קטן...

עכשיו אתה תגידו לי אם זה שווה.

פורסם

כן.

פורסם

כעיקרון ממש לא שווה את הכסף אבל עדין אחלה משחק שאני בטוח אשחק בו כשיצא

ובמולטי על אחת כמה וכמה.

רק אני לא מבין למה המשחק הזה פועל אצלי גרוע כל-כך בזמן שלכולם זה פועל מצויין ועוד אחרי ש 2003 פועל חלק לחלוטיין אצלי

פורסם

השיפור מבחנתי בין 2003 ל-2004 (חוץ מהסוג משחק החדש שהוסיפו) הוא שהמחשב פשוט עובד חלק!

2003 עבד אצלי ממש גרוע (AMD 3200 + GF4MX) ו-2004 עובד מצויין על 1024X768, פשוט תענוג.

פורסם

כן

צודקים

באמת המשחק למרות שנראה אותו דבר קצת פחות כבד...

:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים