עבור לתוכן

לוח אם נשרף, מישהו יכול לעזור לי לזהות את הדגם?

Featured Replies

פורסם

פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט)

אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף

המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף)

הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות?

אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר?

t2og.jpg

dtxg.jpg

akle.jpg

בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4(

http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

פורסם

שים לב שיש לך כמה קבלים מנופחים לייד הסוקט של המעבד, תנסה להחליף אותם ותבדוק אם זה פותר את הבעיה, תבדוק גם אם יש קבלים מנופחים בתוך הספק

ה N1996 זה לא דגם של הלוח אלא תקן כלשהוא (זה מופיע על הרבה לוחות שונים), דגמים אצל MSI נראים כמו (למשל) MS-7379 או K8N Neo4H. בכל מקרה לא משנה, מה שמשנה זה שהסוקט כאן נראה כמו 775 (בטוח לא 478 - מאוורר של 478 לא נראה ככה. הלוח הזה אינו הלוח ששמת בלינק בעריכה)

לוח כזה חדש (כשעוד היו בחנויות לוחות 775) היה 250-300 שקל. היום אין (אלא אם תמצא איפה שהוא ממלאי ישן וכדומה), אבל אתה יכול למצוא במחירים דומים ואפילו נמוכים יותר בלוח יד שניה של HWzone או יד 2 (אתה צריך לוח שתומך באותו מעבד ואותו RAM)

פורסם

פותח הדיון

מה גורם לך לחשוב שרק הלוח נדפק?

או

האם יש לך ראיות שהכל תקין חוץ מהלוח?

הכוונה שלי שלא תצא להרפתקה של קניית לוח חדש - שלאחר מכן תתלווה במעבד\זיכרון\ספק וכיוב'

בכלל - בן כמה המחשב?

פורסם

שהלוח דפוק רואים מהתמונות, יש קבלים מנופחים צמוד לקירור של המעבד. בנוסף יכול להיות ספק דפוק (יכול להיות מצב שהספק שרף את הלוח)

מעבד וזיכרון - רוב הסיכויים שהם תקינים ופותח הדיון - אתה יכול לקחת אותם לבדיקה במחשב אחר כדיי לוודא

פורסם

דגם הלוח - P965 Neo של MSI

הלוח אינו "שרוף", אבל ניתן להגדיר אותו כלוח מקולקל.

מחזק את דבריו של 11010010110 - למראית עין על הלוח לפחות 2 קבלים לא תקינים - סומנו בלבן.

יתכן מאוד שרוב הקבלים מתחת לגוף הקירור גם הם אינם תקינים - סומנו בצהוב.

יתכן והחלפת הקבלים יחזיר את הלוח לחיים.

רוב המעבדות וטכנאי המחשב אינם מתעסקים בתיקונים שכאלה.

ממליץ להתחדש.

פורסם
  • מחבר

אתם מדהימים עם העזרה שלכם !

תודה רבה.

חוץ לעבודה שאני כנראה אקנה מחשב חדש, חשבתי לתרום אותו לחבר שיצטרך להשקיע על לוח אם, השאלה עד כמה נפוצים חדשים דומים או תואמים לאלה.

פורסם

הלוחות בסוקט הה היו נפוצים תקופה ארוכה והם עדיין מנצאים הרבה מאוד בשימוש + ביד שניה. לא תהיה בעיה להשיג חלקים תואמים כמו לוח מיד שניה שיתאים למעבד וזיכרון הקיימים

התיקון עצמו - החלפת קבלים הוא דיי פשוט ואתה/חבר שךל מוזמנים לנסות, יכול להיות שתצליחו להחזיר את הלוח הזה לעבודה תקינה

ותבדוק (אתה או חבר שלך) אם יש קבלים מנופחים בתוך הספק - זה נפוץ שספק לא תקין הורס כה לוח ואם הספק הוא הבעיה, הוא יהרוס באותה צורה גם את הלוח החדש

פורסם

מדובר על טכנולוגיה מלפני שבע שנים ומשהו...

לדעתי, אפשר לזרוק לפח.

פורסם

זה לוח יקר כי הוא תומך ב 2 סוגים של זיכרון. בחנויות שעדיין מחזיקות לוחות סוקט 775 "רגילים" הם עולים 250-300 שקל כמו קודם וביד שניה תוכל למצוא בפחות מזה

אבל מלחם וקבלים עולים ביחד 50 שקל.... תנסה להחליף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים