עבור לתוכן

איפה עדיף לקנות טלפון נייד? חנויות פרטיות או רשתות סלולר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
בפייסבוק של תוכנית שנקראת הכל כלול, ראיתי את הטבלה הזאת: oi41.tinypic.com/2mngm77.jpg

כנס לקישור ותראה השוואה בין ביטוחים של מספר חברות סלולר ומעבדות פרטיות.

• תגובות 31
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה, ולידעת מנהלי הפורום קודם ניסיתי להכנס לזה אבל כשלוחצים על זה קליק שמאלי זה מוביל לדף של hwzone וכתוב שגיאה העמוד לא נמצא, אבל כשאני מעתיק את זה לכרטיסיה חדשה הכל בסדר

פורסם

העלות של מכשיר ברשתות הסלולריות + ביטוח = מחיר של שני מכשירים למשך 30 חודשים.

פורסם

מאז נפתח השוק לתחרות גם מחירי המכשירים בחברות הסלוריות הפכו להיות הרבה יותר סבירים. בסלקום למשל S4 עולה 3400

פורסם

האחריות של החברה הסלולרית לא שווה כלום והתיקון אצלם יקר.

ידידה תיקנה את גלקסי w בפלפון אחרי שהוא נפל לה לשירותים... והם חייבו אותה 700 שקל!! כמעט המחיר של המכשיר כחדש , וגם ככה לא משתלם.

היא אמרה שזה שווה לה , בגלל שהמחיר של המכשיר הוא 2000 שקל...

במקרה שלה אין לה מושג מה העלות האמיתית של המכשיר , אבל מחיר התיקון הוא דומה.

אם אין לך ביטוח , אז האחריות יצרן היא כמעט שלא שווה כלום , כי רוב התקלות לא מכוסות.

תקנה מכשיר במקום הכי זול , שלפעמים זה יכול להיות חברת סלולר , זה תלוי מה הם מציעים לך.

כשאני הייתי ילד היה לכמעט כל הילדים קונסולות משחק ניידות (כל מיני סוגים , תלוי כמה אחורה הולכים...) , והסמארטפון פשוט החליף את כולם.

מכשירי סלולר לא היו נפוצים כמו היום.

למרות שהדבר הזה היה מאד עמיד , ולא כמו המכשירים הסלולרים העדינים , עד היום זה עובד...(איכות מגעילה ביחס למשחק הכי גרוע היום , אבל היה נחמד פעם...).

פורסם
העלות של מכשיר ברשתות הסלולריות + ביטוח = מחיר של שני מכשירים למשך 30 חודשים.

שוב, כל מקרה לגופו.

לאשתי תיקנו את הטלפון בסביבות 8 פעמים במשך 3 שנים.

תיקונים רציניים.

החלפת ספיקר, החלפת לוח אם. מקשים, פלסטיקה, וכו'...

הכי יקר ששילמתי היה 80 ש"ח.

אז השתלם לי.

עכשיו העברתי אותה לגולן, והאמת, הטלפון מתחיל לקרטע בגלל נפילות חוזרות ונשנות. :cwm31:

פורסם

סליחה שאני אומרת אבל זה או שאשתך מפספסת משהו בלשמור על הטלפון,או מה שיותר סביר שהטלפון דיי דרק וגם התיקונים לא שווים יותר מידי.

מהנסיון שלי עם תיקונים של טלפונים, מרגע שהיתה תקלה במשהו מהותי איכשהו תמיד היא חזרה ומצאתי עצמי שוב ושוב מתוזזת למרכז שירות עד שהתייאשתי ולמדתי לחיות איתה או שהם התייאשו והחליפו טלפון. אם לא היתה בעיה אז פשוט לא היתה ולא הזדקקתי לשרות המאוד לא יעיל שלהם. שרות שהם דואגים ביעילות להפוך לפחות ופחות פחות יעיל ויותר ויותר מעיק.

פורסם

Nokia e71.

מכשיר חזק מאוד. (כמו כל המכשירים הישנים של נוקיה).

נכון, אשתי לא כ"כ טובה בלשמור על המכשיר.

במיוחד עם הילדים סביבה...

חוצמזה, אני לא מבין מה רע בשירות התיקונים (של אורנג').

הם כל פעם החליפו חלקים חדשים.

מה יותר טוב מזה?

פעם אחת, הם ניקו את הקורוזיה, וכשאמרתי להם שזה לא מקובל עלי, החליפו את כל הלוח.

וכשטענתי שבאתי סתם והם רק עשו ניקוי, הם הציעו שישלחו לי אותו הביתה עם שליח, ולא אצטרך לבוא שוב.

וכך עשו.

אני לא יודע אם זה קשור למסלול שהיינו בו (אלביט), אבל השירות היה מצויין.

כמובן, שיותר מצויין זה לשמור על המכשיר ולא להצטרך את זה.

נ.ב. שלא אשמע לא נכון, באופן כללי אין לי שום דבר בעדם (ברגע שנגמרה ההתחייבות, העברתי את אשתי לגולן טלקום)

אמנם אין שירות תיקונים, אבל אני חושב שההפרש בחשבוניות החודשיות יכסה את זה.

פורסם

אלביט...

זה ביטוח מלא על המכשיר...

גם אם היית זורק אותו על הרצפה , שופך עליו אקונומיקה , דורס אותו עם המכונית ולבסוף מכניס אותו לתנור "בטעות" עם העוף , הם עדיין היו מחליפים את המכשיר.

זה ידוע שלעסקים יש תנאים הרבה יותר טובים מללקוח פרטי (לפחות עד לפני השינוי...) , כי שם הייתה תחרות במכרז.

החברות הסלולריות לא מבטחות כל מכשיר.

ואתה שונא את אשתך?? או שהיא מזוכיסטית?? (-: איך אתה יכול להשאיר אותה עם המכשיר הזה - e71? הוא פשוט מכשיר בלתי נסבל...

אני מבין למה הוא התקלקל לה כל כך הרבה פעמים...הוא תסכל אותה שהיא זרקה אותו על הרצפה והתפללה שהפעם אורנג לא יתקנו אותו...(-:

פורסם

ל-14

אני בכלל ממליץ לקנות את הסמארטפון בנפרד ולעשות ביטוח בנפרד

לי זה מאוד השתלם יצא לי הרבה יותר זול להפריד בין הקנייה לביטוח באופן משמעותי

קניתי בחו"ל אך ניתן להשיג מחירים יחסית נמוכים גם בארץ למכשיר, ולגבי ביטוח עשיתי השוואת מחירים והכי השתלם לי לעשות באייקום דיגיטל.

כך שדברים אלו יכולים להוזיל משמעותית את החשבון החודשי.

פורסם

ואתה שונא את אשתך?? או שהיא מזוכיסטית?? (-: איך אתה יכול להשאיר אותה עם המכשיר הזה - e71? הוא פשוט מכשיר בלתי נסבל...

אני מבין למה הוא התקלקל לה כל כך הרבה פעמים...הוא תסכל אותה שהיא זרקה אותו על הרצפה והתפללה שהפעם אורנג לא יתקנו אותו...(-:

תירגע בבקשה. :badhairday:

המכשירים הישנים של נוקיה חזקים. וזה מה שחשוב (לה).

היא לא משתמשת באינטרנט וכו'...

רק שיחות והודעות.

ודרך אגב, כנראה שלא תהיה ברירה עוד מעט, והיא תהיה חייבת להחליף אותו.

מישהו מכיר מכשיר חזק?

ואל תגידו לי Defy.

פורסם
יש לך מושג לגבי מחירים של ביטוח בחברות הסלולר ואם הם עושים ביטוח למכשירים שלא נרכשו דרכם? (רוצה לדעת לידע כללי)

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000821346

פורסם

אם כסף לא מהווה פקטור חשוב בשיקוליך, חשוב על החזירות של חב' הסלולר ששדדו אותנו במשך שנים, אם חזירות לא חשובה לך, חשוב על הנוחות

האישית שלך וקנה בחנות האמינה עליך. רק לא בחברות הסלולר.

אגב, שירות ברוב החנויות שמכבדות את עצמן עולה לעין ערוך על השרות בחב' הסלולר.

פורסם

לא חושב שזה נכון. קניתי סלולר לאחרונה מחנות שנחשבת לאחת החנויות המובילות בתחום (ואני משוכנע שבסקר רוב הגולשים פה יבחרו בה כאחת החנויות המובילות) וקיבלתי שירות מחפיר ומזלזל. רחוק מאוד מהרמה של חברות הסלולר שאולי הם חזירים במחיר, אבל לפחות אחריות הם מספקים וגם יחס אנושי וזמן של 1 על 1 מול נציג אחרי שאתה מחכה בתור, מה שאי אפשר להגיד על רוב החנויות שמטפלים בך "בעמידה" תוך כדי טיפול בעוד עשר לקוחות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים