עבור לתוכן

שאלה חלונות XP PRO משהו מוזר...

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל)

ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר.

אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד.

ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת

אלחוטי.

דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר.

אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר.

ושאלתי אותו מה לעשות?

ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא.

וזהו עובד.

אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם באים

אני מפעיל אלחוטי.

משהו מוזר ניזכרתי מנציג תמיכה טכנית אמר לי משפט: " אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי..."

אחרי כמה חודשים לפעמיים מדליק מחשב עולה שולחן העבודה ותוך שנייה ראיתי בשולחן העבודה עם סמלים תוכנות ומסמכים.

עושה ריענון.ואני גולש כרגיל.עובד בסדר.

אבל משהו מוזר שהוא עולה או סוגר תוכנה או דפדפן לא זוכר בדיוק במצב אחר.ראיתי כל הזמן עושה ריענון בשולחן העבודה.

האם זה סימן מישהו שולט במחשב שלי מבלי שארגיש שהוא רואה אותי מה אני עושה?

יש לי אנטי וירוס פיירוול אין פריצה למחשב.ואין וירוס הכל נקי. הכל כרגיל.

אבל רואה לפעמיים תמיד משהו כזה ריענון בשולחן העבודה.

איך אידע אם מישהו רואה בי שזה חשוד אולי האקרים פורצים אלי מישהו מסתכל אלי בשולחן העבודה?

מה אני צריך לעשות בדיקה ליראות שהכל בסדר ותקין ושאין פריצה למחשב שלי?

האם להיכנס שוב להגדרות ראוטר לבטל שם אופציה שמישהו אקר לא יפרוץ למחשב שלי.אני לא יודע

איפה נציג תמיכה סימן לי בהגדרות ראוטר הוא לא הראה לי איפה סימן עליו?האם שוב לדבר נציג תמיכה טלפון?

אני רוצה להיות בטוח שלא פורצים למחשב שלי.

מה לעשות?

בתודה מראש

אבי

אגב:בפורום אני כותב משפט שאלה תוך זמן אני כותב.מופיעה לי למטה בצד ימין פס צהוב כתוב: שמירה אוטמטית

מה זה הפורום הזה.זה חדש הפורום.אני לא מבין מה זה?מישהו יסביר לי בבקשה למה עושים תמיד ככה?

פורסם

איזה ראטור יש לך בו נתחיל מזה (אגב אם יותר קל לך לכתוב בשפת האם שלך תרגיש חופשי עם גוגל היום ניתן לתרגם הכל).

בכל מקרה לפי עניות דעתי, מה שהנציג עשה זה להתחבר לראוטר שלך דרך TR-69 שזה פרוטוקול שקיים ברוב הראוטרים החדשים.

פרוטוקול זה מאפשר לנציגי תמיכה של חברות תקשורת להתחבר לממשק הראטור ולהגדיר אותו מרחוק ללא התערבות המשתמש.

לגבי החשש שלך לגבי פריצה, לדעתי מדובר על אפקט פלסיבו כלשהו, מכיוון שנאמר לך שהתחברו לך לאחד הרכיבים ברשת אתה מקשר תופעות מוזרות כאלו ואחרות לאמירה זאת ומאמין באופן תת מודע שפורצים לך למחשב.

הריענון האוטומטי זאת פעולה די סטנדרטית שווינדוס XP מבצע מידי פעם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...הבנתי אותך...

תודה לך על תשובה שלך.

יש לי ראוטר של בזק ASUS

אבי

פורסם

בזק מוסרים לך את הנתב שלהם כאשר יש להם אפשרות להתחבר אליו מרחוק שהם הגדירו בתוכו מראש, ככה הנציג הגדיר את הראוטר, אין שום קשר למחשב שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים