עבור לתוכן

GTX 770

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת לכמה זמן הוא ישרוד לי מבחינת הרצת משחקים על לפחות HIGH.

פורסם

לא ניתן לדעת אף פעם, רק לשער השערות מושכלות על פי נסיון העבר. בסופו של דבר זה גם תלוי ברזולוציה שבה תשחק, ובהתפתחויות הטכנולוגיות (למשל, דור חדש של API שהכרטיס לא יתמוך בהם).

פורסם
  • מחבר

מה השערתך בכל זאת

פורסם

כשנתיים של משחק על הגדרות הכי גבוהות. השערה בלבד, אפילו לא יודע להגיד לך אם ממש מבוססת על משהו, חוץ מהסתמכות על דורות קודמים.

פורסם
  • מחבר

2000 שקל כרטיס על שנתיים בלבד:rolleye0018:

פורסם

קודם כל, זה לא שנתיים בלבד. אלו שנתיים על הגדרות הכי כבדות. הוא יוכל לספק אותך עוד שנים אם תסתפק בפחות מהטוב ביותר שאפשר (שחלק מסוים ותובעני ממנו מיותר, ולא מוסיף כמעט לחויית המשחק. AA מוגזם למשל.).

וכן, אתה צודק. בגלל זה ישנם כרטיסים משתלמים יותר, כמו ה-GTX 760. אמנם חלש יותר, אך יחס התועלת/עלות שלו גבוה משמעותית. תוכל להחליף יותר כרטיסים ליחידת זמן באותו המחיר, וכך גם להשאר טכנולוגית מעודכן יותר, כל עוד תמצא את החוליה הנכונה בכל דור של כרטיסי מסך, במקום לקנות את החזק ביותר או השני החזק ביותר בכל קניה. בנוסף, ככל שהכרטיס חדש יותר, ערך היד השניה של הכרטיס נשאר גבוה יותר. זה הופך קניית כרטיס בינוני לדבר משתלם הרבה יותר.

בכל מקרה, באילו משחקים אתה עומד לשחק? למשחקים כמו קרייסיס 3 הוא כנראה יזיע בהגדרות הכי גבוהות עוד מהשקית. יתן לך הגדרות גבוהות (על מסך אחד כמובן), אבל יתאמץ.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שיריץ לי כל משחק על HIGH לפחות ל3 שנים הקרובות...

פורסם

לא משתלם לך. יותר זול לקנות כרטיס בינוני ולהחליפו כל שנה וחצי-שנתיים. אתה רוצה שיחזיק שלוש שנים? קנה GTX 780 (וגם זה משוער בלבד).לא משתלם בעליל.

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר את ה770 :|

פורסם

יותר משתלם לך. אל תעשה שטויות. הכרטיס מעולה ויחזיק לך יפה מאוד. שנתיים זה המון זמן, לך תדע אם יספק אותך או לא עד אז... יתכן וגם יספיק לך ל-3 שנים, אולי רק לשנה. תלוי בך ובהתפתחויות הטכנולוגיות. אין לדעת.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס לך יש

פורסם

הכרטיס שלי יש אינו רלוונטי (תרתי משמע :silly:). האם ישנן עוד שאלות בנושא?

פורסם
  • מחבר

כן אמרת שה770 יזיע על מסך אחד בקרייסיס..מה זה אומר לשחק עם 3 מסכים נגיד ? ואיך זה אפשרי לא צריך 3 ראשים בשביל זה חח?

פורסם

יש פה דיון בו עידן מלכה מדגים לנו שימוש בשלושה מסכים צמודים זה לזה (כמו מסך אחד ממש ענקי ומאורך), תוך שימוש בשני כרטיסי רדאון 7970 המריצים קרייסיס 3. לדעתי זה בדיון על הדרייבר שמשפר את ביצועי מערכי הקרוספייר למיניהם.

בכל מקרה, פשוט תכתוב ביוטיוב "crysis 3 on 3 displays".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים