פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים שלום כולם..יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות)ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי)אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח)העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך..שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה..כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי..אשמח לעזרה - תודה. נערך 2013 באוגוסט 412 שנים על-ידי Xebu25
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים זה ראוטר אין סיבה שלא יתמוך מהירות כזאת או אחרת..מה שצריך לעניין אותך זה האם המודם שברשותך תומך את המהירות המדוברת.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר מודם זה מודם שהם מקצים לי - כך שברור שהוא יתמוך במהירותולא כל ראוטר יכול לסחוב כל מהירות.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים בשביל לקבל מהירות חשובים פה כמה דברים : מודם נתב וכרטיס הרשת שלךהנתב הספציפי שלך תומך עד 100 מגה בחיבור LAN/WAN תוכל לקרוא פה עוד פרטים:http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841N#specכמובן בשביל לקבל תמיכה יותר טובה יהיו כאלה שיקנו גם נתב יותר מתקדם של 1GBITחשוב גם שהכרטיס רשת שלך יתמוך ב100 מגה ומעלהותמיד עדיף נתב כזה מאשר את כל השילובים הגרועים של בזק
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר כרטיס רשת זה של הלוח אם - b75 של gigabyteמודם - מה שהבזק מקצים, לא ממש נראה לי שיש ללקוח בחירה בזה..
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים אז גם 100 מגה יתמוך אצלך אין לך מה לדאוג.. מבחינת המודם הם כבר אמורים לדאוג לזה לא הגיוני שתעשה חבילה של 100 מגה והם ישאירו אותך עם מודם שתומך רק עד 30תשקול אולי להתקדם לנתב יותר טוב. היום גם המחירים לא בשמים אני יכול להמליץ לך על WR1043ND שהוא מעולה נערך 2013 באוגוסט 412 שנים על-ידי tall101
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים יתמוך עד מהירות 90-95 מגה לשניה.הסיבה היא שברשת אתרנט יש תקורה. שלוקחת לפחות 5 אחוז ממהירות הקו.על מנת לקבל תמיכה במאה מגה מלאים, תצטרך נתב שתומך ב1G. כך שנטו אחרי הורדת התקורה יהיה לך 100 מגה לאינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.