עבור לתוכן

קניית PS4 מ AMAZON

Featured Replies

פורסם

שלום. ניתן להזמין כבר את הPS4 מAMAZON.COM

סה"כ מחיר ההזמנה כולל פיפא 14 עולה 2200 ש"ח כולל משלוח עד לבית שיגיע ב1-3 לינואר 2014.

דעתכם? שווה?מבחינת מחיר ותזמון. תודה

פורסם

נשמע מעולה ! תתחדש

פורסם

בחירה מעולה, שלא בחרת את ה XBOX וגם בפני עצמו בחירה מעולה, תתחדש ומחיר מצוין לדעתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. עוד אנשים ודעות?

פורסם

אני מתאר לעצמי ש 2200 שח זה לא כולל 32.2% מיסים ?

http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx

- - - תגובה אוחדה: - - -

הממ... או שכן. חישבת גם עמילות מכס ?

פורסם
  • מחבר

המחיר הזה כולל הכל מכס ומס,לפי מה שכתוב באתר שלהם.תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

הם גובים מס קנייה ומע"מ עבור רשויות המס בישראל? לא נראה לי.

אתה יכול לצרף תמונה ?

פורסם

בדרך כלל זה לא כולל מיסים בישראל

חוץ מיזה מוצר חדש מצריך אישור ליבוא לישראל ,בלי זה יכולים לעכב את המוצר לבירור

אני היתי מבטל את ההזמנה ,ומחכה עד שיהיה יבוא מסודר (מזמין מחול במחיר כזה ,אבל לא מסתבך עם עיקובים )

פורסם

אם מביאים את ה PS4 מחו"ל עם חברים ששמים במזוודה יהיה בעיה לעבור בעתיד?

פורסם
  • מחבר

לא...ככה הבאתי את הPS3 הדק שלי.העברתי אותו עם 20 משחקים במזוודה נוספת. קלי קלות. כמובן שאתה צריך טיפה מזל כמו בכל דבר בחיים, כדי שלא יבקשו ממך רנדומלית לעצור לבידוק במכס כמו שעושים היום בדר"כ בצורה חאפרית.

f23k28.jpg

פורסם

זה רק מחירי המוצר.. כמה עלות משלוח?

תבדוק איך הם תרגמו את המחיר הדולרי לשח.

פורסם
  • מחבר

צודק טעות שלי לא שמתי לב שלא פתחתי את הפירוט. אגב דיברתי עכשיו בצ'אט לייב עם נציגה של אמאזון. לטענתה המחיר הוא סופי מול אמאזון, אין להם דרך לדעת אם המדינה שבה אני חי תחליט לקחת ממני עוד כסף,כל זה למרות שהם מתואמים כביכול לדבריה עם רשויות המס בישראל. נשמע לי תמוהה

10gk20g.jpg

פורסם

אוקי, שים לב שהם לא גבו tax, אבל כן גבו Import fees deposit בסך $88, שזה יוצא בול 17%.

לי זה אומר שהם גבו רק מע"מ, וגם עבורו הם לא מעודכנים שזה עלה לאחרונה ל 18%.

על משחקי טלויזיה יש מס קניה נוסף, שיוצא 32.2% כולל המע"מ המעודכן. ולך תדע אם תידרש לשלם גם עמלות נוספות בסך מאות שח. (תלוי בחברת המשלוח)

בקיצור, זה כנראה יצא יותר ממה ששלמת. אלא אם תצא בר מזל, וזה לא יעצר במכס.

פורסם

אני לא חושב שיש יותר מדי סיכויים שהחבילה אכן תעבור במכס. אחרי הכל, זו חבילה מאמזון עם הצהרה של שווי.

אם אתה טס לחו"ל (או חבר שלך), פשוט תקנה את הקונסולה שם ותביא אותה בלי קופסה. תגיד שלקחת איתך את הפלייסטיישן שלך - בדיוק אותה פרוצדורה כשאתה מביא מחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

חברה לא שילמתי על כלום.לא הזמנתי רק התייעצתי פה לגביי קנייה עתידית. מבירורים שעשיתי מסתבר שבאמת עדיף לקנות פיזית בארהב או שיביאו לך כמו שעשיתי עם הPS3 שלי

אגב יש כבר הערכות למחיר הקונסולה בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים