פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים יש לי בעיות מהירות עם אינטרנט תשתית HOT ספק נטוויזן ללא חייגן 2.5 מגהשתי טכנאי של הוט היו אחד החליף מודם ואחד שיחק עם החיבור של הכבלים וקיצר אותו או החליף חיבורשניהם לא פטרו את התקלהזה קורה כמה פעמים ביום למשך כמה דקות בודדות שאני אפילו לא מצלייח לפתוח גוגל ועד שאני מצלייח לעשות בדיקת מהירות באותו הרגעהוא מראה לי ping בין 120-150כל פעם משהו אחר והמהירות הורדה בין 0.80 ל 1.10 ואפילו פחות בשביל שזה יעבור אני צריך לעזוב את זה ולתת לזה להסתדר אחרי כמה ד'קאני לא מוריד תוכנות או דברים ואין לי משהו שפתוח ולוקח מהירות מהאינטרנטאם מישהו יכול לעזור....תודה
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים אשמח לקצת יותר פרטיםאיזה סוג מודם יש לך האם זה HOTBOX?אתה משתמש בנתב?וממתי התחילה הבעיה?
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים מחבר המודם motorola sbv5120 של HOTאין ראוטר או נתבהבעייה קיימת מעל חצי שנה
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים זה מתסכל מאוד אני מבין באיזה מצב אתה נמצאהפתרון היחיד שיש לי להציע לך הוא לבקש מהוט החלפה של המגבר בארון חשמל (לי אישית זה פתר מלא בעיות שהיו לי באינטרנט)פעם בשנה אני מוצא את עצמי מתקשר להוט והפתרון לבעיות היו רק בהחלפת המגברבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.