עבור לתוכן

הונאת אימייל קבועה שמתקבלת כמה פעמים ביום בדוא"ל שלי

Featured Replies

פורסם

כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה.

תמונה לדוגמא:

%25D7%25A1%25D7%25A4%25D7%2590%25D7%259D%2520%25D7%2594%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2590%25D7%2594%2520%25D7%25A7%25D7%2591%25D7%2595%25D7%25A2%2520%25D7%25A9%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599%2520%25D7%259E%25D7%25A7%25D7%2591%25D7%259C%2520Eueo%2520Millions%2520Lottery.jpg

איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!

פורסם

תעבור למייל נורמלי?

פורסם

מה זה מייל נורמלי?

לשואל המקורי - אפשר להכניס את זה לפילטר שיסנן זאת לדואר זבל.

אפשר גם לפתוח תיבת gmail (או כל אימייל אינטרנטי אחר) שתמשוך עבורך את האימייל מהספק הנוכחי, ואתה תוריד את האימייל לתוכנת המייל שלך ישירות מ-gmail על הדרך תרוויח סינונים שמתבצעים שם ועוד יתרונות.

פורסם

לא המייל של 014...

אם למשל הוא ישתמש בGMAIL, אחרי שהוא יסמן אותו כPHISHING הוא יפסיק לקבל אותו (סביר שמראש הוא בכלל לא יקבל אותו)

פורסם

פותח הדיון, אף אדם עם שכל/ידע לא יעבוד עם התיבת דואר של ספק האינטרנט שלו.

הסיבה? יש כמה סיבות אבל העיקרית היא שאתה לא רוצה שכתובת דואר שלך יהיה בן ערובה להיותך לקוח שלהם, ולהצטרך להמשיך לשלם להם על תיבת הדואר כל החיים, או לאבד את הכתובת במעבר לספק אחר.

מעבר לכך תיבת הדואר של ספקי האינטרנט הם חרא לא יאומן.

הגודל קטן, והסינון מותנה בתשלום נוסף.

בGMAIL תקבל נפח גדול פי כמה וכמה, מערכת סינון אולי הכי טוב שקיימת.

והכי חשוב, כתובת שקל לזכור(כולם מכירים ויודעים לאיית GMAIL) חינם לכל החיים(כי גוגל לא הולכים להיעלם, והם תמיד ימשיכו לתת לך את תיבת הדואר בחינם).

אחרי שתעשה חשבון גוגל, אתה יכול להגדיר לתיבת הדואר של ספקית האינטרנט שלך לשלוח את הכל אוטומטית לGMAIL.

תוך כדי תתחיל לעדכן את כל האנשים/אתרים שיש לך בהם עניין לדואר החדש שלך.

וכשתסיים את המעבר, תבטל את העברה של הדואר מהספקית לGMAIL כדי למנוע מעבר של ספאם.

אתה צריך עוד תיבה?

תפתח עוד דואר GMAIL או תפתח דואר חינמי קבוע אחר של חברה גדולה(מיקרוסופט למשל).

אפשר לפתוח 5 תיבת דואר ולהגדיר לכולם להגיע לתיבה אחת ראשית שאותה אתה לא נותן/רושם לעולם!

וככה תוכל להפריד בין רישום לאתרים חשובים, רישום זמני לאתרי זבל, כתובת דואר כעסק, כתובת פרטית, כתובת של הסמארטפון שלך.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

^^ במקום להסתבך עם כמה תיבות דואר, לג'ימייל יש טריק נחמד במיוחד בשביל זה.

לפני ה- "@" אתה מוסיף + ולאחר מכן טקסט כלשהו, והדואר יגיע אליך כרגיל. כך תוכל ליצור פילטרים ע"י שימוש ב to-address.

לדוגמה: example+possiblyspam@gmail.com

נערך על-ידי -LosNir-

פורסם

כאילו אם הדואר שלי EXAMPLE@GMAIL.COM אתה מציע להירשם עם EXAMPLE+TRASH@GMAIL.COM כדי שאוכל להשתמש בפילטר על מה שמגיע משם?

לא נראה לי כל כך שימושי האמת.

טוב לדעת בכל מקרה.

דרך אגב כמה ממכם בטח חושבים, מאיפה אני הולך לזכור את כל הכתובות והססמאות האלו.

עצה שלי: קנו מחברת/ספרון ותתחילו לנהל רשימה של כל השמות/קודים/אתרים/פורומים שפתחתם אי פעם(לעולם לא בקובץ במחשב).

תשמרו אותה במקום בטוח בבית(בתוך מארז המחשב למשל), ולעולם אל תניידו אותה.

יש אפילו ספרי סיסמאות שנמכרים עם פורמט בדיוק למטרה זו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
מה זה מייל נורמלי?

לשואל המקורי - אפשר להכניס את זה לפילטר שיסנן זאת לדואר זבל.

אפשר גם לפתוח תיבת gmail (או כל אימייל אינטרנטי אחר) שתמשוך עבורך את האימייל מהספק הנוכחי, ואתה תוריד את האימייל לתוכנת המייל שלך ישירות מ-gmail על הדרך תרוויח סינונים שמתבצעים שם ועוד יתרונות.

ה-Thunderbird שלי מסנן את דואר הזבל, אבל אני לא מוכן להיכנס לשירותים נוספים של גוגל, מלבד אלו שאני נמצא בהם (יוטיוב ופיקאסה), לאחר ששמעתי שהם מרגלים אחר המשתמשים שלהם. יכול להיות שאני בסופו של דבר, אשנה את דף החיפוש והבית שלי מגוגל לבינג.

חוץ מזה, שינוי כתובת האימייל שלי, תדרוש ממני לעדכן את כל כתובות האימייל שלי בכל החשבונות שלי, וגם לא יהיה לי מסנג'ר יותר.

נערך על-ידי dor123

פורסם

אם כבר ניהיה פה דיון על מיילים אני משתדל להימנע משימוש בג'ימייל ושירותים של גוגל בפרט..

הם גם ככה יודעים עלינו יותר מידי.

לא חסרות חלופות טובות אחרות.

פורסם
כאילו אם הדואר שלי EXAMPLE@GMAIL.COM אתה מציע להירשם עם EXAMPLE+TRASH@GMAIL.COM כדי שאוכל להשתמש בפילטר על מה שמגיע משם?

לא נראה לי כל כך שימושי האמת.

טוב לדעת בכל מקרה.

מה?! אחד השימושיים. טוב לדעת!

פורסם

חוץ מזה, שינוי כתובת האימייל שלי, תדרוש ממני לעדכן את כל כתובות האימייל שלי בכל החשבונות שלי, וגם לא יהיה לי מסנג'ר יותר.

בדיוק הסיבה שאתה צריך לעבור לכתובת קבועה שאינה תלויה בספק האינטרנט שלך, עכשיו, לפני שיהיה יותר קשה.

עד שהתהליך העברה יסתיים, אתה עדיין תקבל דואר מהישן אל החדש.

ולאט לאט בקצב שלך כשיהיה לך זמן, תעדכן את כולם לדואר החדש.

אפשר לעדכן גם את המסנג'ר.

לאחר ששמעתי שהם מרגלים אחר המשתמשים שלהם.

מה זה מרגלים? יש להם שרת מאובטח שמחפש מילים על פי רשימה, ו"מנסה" להמתאים את הפרסומות.

ואם נדמה לך שאצל מיקרוסופט או אפילו בזק בינלאומי הדואר שלך מוגן מCIA/NSA/שב"כ/מוסד, אז תדע שאצל אף אחד הדואר שלך לא מוגן מהם.

אם אין להם סיבה לחפש אותך הם לא יחפשו.

בקיצור לא צריך להימנע מGMAIL עד כדי כך.

ומיקרוסופט לא יותר טובים מהבחינה הזאת.

מה כבר יש לך בדואר? מידע סודי שעתידך הכלכלי תלוי בו, ותאגידים בינלאומיים חושקים בו?

מידע כזה עדיף לא לשלוח באימייל בכל מקרה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
מה?! אחד השימושיים. טוב לדעת!

אם אני אתר הונאה כלשהוא ונרשם אליי משתמש בשם example+spam@gamil.com לא מסובך להבין מזה שכתובת המייל של המשתמש היא example@gmail.com ואני יכול להפציץ אותו לכתובת האמיתית......

אתר ההומאה חייב להיות באמת פרימיטיבי כדיי ליפול על זה

פורסם
ה-Thunderbird שלי מסנן את דואר הזבל, אבל אני לא מוכן להיכנס לשירותים נוספים של גוגל, מלבד אלו שאני נמצא בהם (יוטיוב ופיקאסה), לאחר ששמעתי שהם מרגלים אחר המשתמשים שלהם. יכול להיות שאני בסופו של דבר, אשנה את דף החיפוש והבית שלי מגוגל לבינג.

אל תאמין לכל דבר שאתה שומע. מה שציינת זה שמועות (אני משער שגוגל כן סורקת את האימייל עבור מילות מפתח כדי להתאים פרסומות וכו'). בכל מקרה זאת זאת כרגע לא הסוגייה וכל ספק אימייל יכול לעקוב או לרגל אחרי משתמשי שירות האימייל שלו. זה יכול להיות כל אחד ולא רק גוגל.

שנית, אתה יכול ליצור פילטרים בthunderbird שיסננו את האימיילים האלה (לפי נושא, שולח וכו')

שלישית מה שכתבת על עידכון אימייל בפירוש לא נכון

1. אתה משאיר את כתובת האימייל שלך כמות שהיא.

2. אתה פותח תיבת gmail (או משהו אחר לפי בחירתך)

3. אתה אומר לגוגל למשוך אימיילים מהספק במקום שתוכנת האימייל שלך תעשה את זה.

4. במקום ש thunderbird ימשוך אימיילים מהספק, הוא ימשוך מגוגל (החשבון שפתחת ב2)

בתהליך 3, גוגל או כל שירות אחר, יסנן עבורך את כל הזבל.

פורסם
אם אני אתר הונאה כלשהוא ונרשם אליי משתמש בשם example+spam@gamil.com לא מסובך להבין מזה שכתובת המייל של המשתמש היא example@gmail.com ואני יכול להפציץ אותו לכתובת האמיתית......

אתר ההומאה חייב להיות באמת פרימיטיבי כדיי ליפול על זה

פחות בשביל ספאם, יותר בשביל תיוק אוטומטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים