פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים אהלן,יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB.זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי.כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר.מפרט נמצא בצד.תודה רבה לעוזרים
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים מחבר יצא לי כבר להתעיק עם הDOK הזה במחשבים חרים... לא היו בעיות והמהירויות היו טובות
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים מחבר לא יצא להשתמש בUSB במחשב שלי - עד עכשיו השתמשתי בDOK רק בשביל הלפטופ
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים הייתנסה לחבר את האון קי ליציאות של הלוח אם מאחור וחבר אותם ליציאה הכחולה של usb3.0ותעדכן
פורסם 2013 באוגוסט 812 שנים אם הבעיה חזרה בשני מחשבים שונים אז הבעיה בDOK תחבר אותו בUSB2 תגבה את הנתונים ואם יש לך אחריות תממש אותה או שתשתמש רק עם ממשק הUSB2 נערך 2013 באוגוסט 812 שנים על-ידי ofeky1
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר במחשב שלי הבעיה הזאת קוראת אך ורק בשקעי הUSB3.במחשב האחר שבדקתי עליו אין בעיה...
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר עידכנתי... לא עזר.ההרגשה היא שכאילו אין מספיק חמשמל שמגיע לDOK בגלל שבזמן ההעתקה מתקבלת הודעה שהיעד נותק...
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים תסתכל על הDOK ותספור את המוליכים יש 4 תסתכל בUSB ותספור את המוליכים יש 5 והמבין יבין
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר אין לי עוד התקן USB3... והלוח אם הוא חדש אחרי שהוחלף במסגרת אחריות בגלל שלא קיבל את הזכרונות.מיכאל - לא הבנתי על מה אתה מדבר... גם בDOK וגם בשקע USB3 יש 4 מוליכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.