עבור לתוכן

לא מצליח לחבר את המחשב למסך טלוויזיה עם חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

מה הדגם שלה? אתה בטוח שזה לא HDR ו"תומך" FHD ?

פורסם

יש לשונית בשם " my digital flat panels " האפשרות הראשונה שם " properties" כנס לשם סמן ב V את enable gpu scaling וכמובן תבחר את מסך הטלוויזיה.

אחרי שאיפשרת את האופציה הזו בצד שמאל האפשרות השלישית היא " scaling " כנס אליה ותבחר את מסך הטלוויזיה ותתחיל להזיז את הבאר בהתאם לעין..

פורסם

בנוסף לנאמר,

צריך גם להגדיר בטלויזיה שהאות יהיה ישיר בחיבור HDMI ללא scaling כך שתקבל באמת 1:1 אמיתי

פורסם
  • מחבר
יש לשונית בשם " my digital flat panels " האפשרות הראשונה שם " properties" כנס לשם סמן ב V את enable gpu scaling וכמובן תבחר את מסך הטלוויזיה.

אחרי שאיפשרת את האופציה הזו בצד שמאל האפשרות השלישית היא " scaling " כנס אליה ותבחר את מסך הטלוויזיה ותתחיל להזיז את הבאר בהתאם לעין..

תודה על העזרה זה עובד!

- - - תגובה אוחדה: - - -

בנוסף לנאמר,

צריך גם להגדיר בטלויזיה שהאות יהיה ישיר בחיבור HDMI ללא scaling כך שתקבל באמת 1:1 אמיתי

ואיך אני עושה את זה?

פורסם

1. נכנס ללשונית my digital flat panels

2. בוחר באפשרות הראשונה properties

3. בוחר את מסך הטלוויזיה ואז מסמן V על enable gpu scalling אחרי זה לוחץ apply בצד ימין למטה כדי שהשינויים יחולו.

4. בצד שמאל תחת my digital flat panels אופציה שלישית scaling נכנס אליה בוחר במסך הטלוויזיה וכשהמסך דלוק (כדי שתוכל לראות את הגודל משתנה) מזיז לאט את הבאר או מד או איך שלא קוראים לזה..

באיזה מהשלבים נעצרת ?

עריכה: רואה שהסתדר.. לגבי מה ש chevy הוסיף אני לא מכיר את התפריט של הטלוויזיה שלך אז אני לא יודע לענות על זה.. אצלי בכל אופן זה כנראה יודע לעשות את זה אוטומטית כי אין לי סוג של עיוות בתמונה לרוחב או לגובה היא פרופורציונאלית.

אם אתה רואה שקיימת אצלך מתיחה של התמונה לרוחב או לגובה אז להתחיל לחפש הגדרה רלוונטית בתפריט של הטלוויזיה שלך.

פורסם
  • מחבר
1. נכנס ללשונית my digital flat panels

2. בוחר באפשרות הראשונה properties

3. בוחר את מסך הטלוויזיה ואז מסמן V על enable gpu scalling אחרי זה לוחץ apply בצד ימין למטה כדי שהשינויים יחולו.

4. בצד שמאל תחת my digital flat panels אופציה שלישית scaling נכנס אליה בוחר במסך הטלוויזיה וכשהמסך דלוק (כדי שתוכל לראות את הגודל משתנה) מזיז לאט את הבאר או מד או איך שלא קוראים לזה..

באיזה מהשלבים נעצרת ?

בטעות כתבתי לך איך אני עושה את זה במקום לבחור השני שאמר שבשביל שיהיה 1:1 אמיתי צריך לעשות משהו..

בכל מקרה אין לי סאונד עכשיו.. יש לי וידאו אבל לא אודיו..

פורסם

קליק ימני על הציור של הרמקול שמופיע בצד שמאל למטה (ליד השעון) תבחר בהתקני השמעה וסמן ב V את hdmi

פורסם
  • מחבר
קליק ימני על הציור של הרמקול שמופיע בצד שמאל למטה (ליד השעון) תבחר בהתקני השמעה וסמן ב V את hdmi

האפשרות היחידה שאני מצליח לסמן אותו בV זה להגדיר אותו כברירת מחדל, ככה אני צריך לעשות את זה?

בין אם כן ובין אם לא הדבר היחידי שנשאר לי לנסות לפתור זה לעשות שFIFA יעבוד על מסך מלא בטלוויזיה כמו שהוא על המחשב.. (משום מה שאר המשחקים עובדים על מסך מלא רק FIFA לא...)

פורסם

לגבי המשחק הספיציפי הזה אני לא יודע לענות לך למה..

פורסם
  • מחבר
לגבי המשחק הספיציפי הזה אני לא יודע לענות לך למה..

ולגבי הסאונד? ככה אני אמור לעשות את הV? להגדיר את זה כברירת מחדל?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים