עבור לתוכן

לא מצליח לחבר את המחשב למסך טלוויזיה עם חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7

הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך...

עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה..

מה לעשות???

תודה לכל העוזרים!

פורסם

תיכנס ל amd catalyst .. כל ההגדרות שאתה צריך נמצאות שם.

פורסם
  • מחבר
תיכנס ל amd catalyst .. כל ההגדרות שאתה צריך נמצאות שם.

אפשר עזרה יותר מזה? אני פשוט לא מבין בדברים האלה..

מצאתי שם את detect displays אבל מופיע שם רק המסך של המחשב...

פורסם

חיברת בטלויזיה ל-HDMI 1 ?

פורסם
  • מחבר
חיברת בטלויזיה ל-HDMI 1 ?

מה זה HDMI 1?

חיברתי את זה לחיבור HDMI שהיה מחובר אליו הממיר.

גם שיחקתי עם ההגדרות בטלוויזיה ועשיתי שם שהכבל HDMI הוא של מחשב (היה שם גם משחק זה אומר שבזמן משחק אני אצטרך לשנות למשחק?) אבל עדיין רשום לי שאין לי אות...

פורסם

כנס ל catalyst ושם ללשונית (בצד שמאל) " desktop managment " מארבעת האפשרויות שייפתחו כנס ל " creating and ... " (זו הראשונה) ותגיד האם שם אתה רואה שני מסכים מחוברים ?

פורסם
  • מחבר
כנס ל catalyst ושם ללשונית (בצד שמאל) " desktop managment " מארבעת האפשרויות שייפתחו כנס ל " creating and ... " (זו הראשונה) ותגיד האם שם אתה רואה שני מסכים מחוברים ?

יש רק מסך אחד...

פורסם

תלחץ על detect displays ותראה אם הוא מזהה עוד מסך?

פורסם
  • מחבר
תלחץ על detect displays ותראה אם הוא מזהה עוד מסך?

לא..

פורסם

וודא שהכבל שמחובר לכרטיס המסך מאחורי המחשב מחובר כמו שצריך וגם לטלוויזיה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר
וודא שהכבל שמחובר לכרטיס המסך מאחורי המחשב מחובר כמו שצריך וגם לטלוויזיה כמו שצריך.

צודק עובד, כנראה החיבור שחיברתי אליו את הכבל לא היה מחובר לכרטיס מסך עכשיו חיברתי וזה עובד, רק יש בעיה.. זה לא ממלא את כל המסך למרות שהרזולוציה היא FHD... מה לעשות?

פורסם

ב desktop management האופציה השנייה desktop properties תבחר שם את המסך של הטלוויזיה ותבחר ברזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , אם זה עדיין לא ממלא את כל המסך אז תגיד..

פורסם
  • מחבר
ב desktop management האופציה השנייה desktop properties תבחר שם את המסך של הטלוויזיה ותבחר ברזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , אם זה עדיין לא ממלא את כל המסך אז תגיד..

עדיין לא ממלא

פורסם

הרזולוציה של הטלוויזיה היא 1920 X 1080 ?

פורסם
  • מחבר
הרזולוציה של הטלוויזיה היא 1920 X 1080 ?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים