עבור לתוכן

האם הערכה של SteelSeries Frost Blue משתלמת?

Featured Replies

פורסם

המחיר הוא מפתה אבל אני חושב שאין פה תמורה טובה כל כך לכסף.

ראשית כל אני לא כל כך אוהב את העכבר סנסיי, יש עכברים הרבה יותר טובים ממנו בשוק כמו Zowie בסביבות ה200 שקלים.

ההבדל היחיד שיש בין הבלו פרוסט לסיבריה הרגילות זה התאורת לד בצדדים שלדעתי יכולה להפריע לעיניים בגיימינג במקום חשוך.

אני קניתי מהם את הסיבריה בגרסת USB ב449.

יש להם עכשיו מבצע על האוזניות הרגילות ב299 ש״ח.

אין כל כך הבדל לדעתי בין הגרסה של הUSB לרגיל, אין שיפור משמעותי בסאונד.

אז ככה שאתה יכול להביא את האוזניות הרגילות ב300 להוסיף עכבר של ZOWIE ב200,

ותקנה את הפאד QCK של steelseries , אם אני לא טועה הוא עולה איזה 80-90 שקל וזה פאד פשוט אדיר.

אז יוצא לך 600 אבל אתה מקבל יותר תמורה לכסף במיוחד בקטע של העכבר כי יש הרבה תלונות על הסנסיי.

פורסם

^ אני ממש אוהב את הסנסי, יש לי את אחיו הקטן, הדיאבלו, אין תלונות. אחלה עקיבה, לי הוא נוח והדרייברים של סטילסיריאס לא רעים (עד שצריך לעדכן אותם, ואז יכול להיות שהמחשב יסרב לעלות ויידרש פרמוט :cognee:)

בוא נגיג ככה: הסנסי, עולה סביבות 100 דולר בחו"ל = 370 ש"ח

QCK, פד מדהים, אני משתמש בו בשילוב עם העכבר שלי מחיר בחו"ל סביבות 10-20 דולר, תלוי בדגם = 80 ש"ח

אוזניות סיביריה, שמעתי אחלה ביקורת, והן מאוד נוחות וקלות, אישית יש לי את ה-7H שהוא הדגם היותר מתקדם מחיר בערך 70 דולר = 300 ש"ח.

אז אתה חוסך, בטח שבמחירים שבארץ. אני פאנבוי של SS, אני אוהב כמעט כל מה שהם מוציאים

פורסם
המחיר הוא מפתה אבל אני חושב שאין פה תמורה טובה כל כך לכסף.

ראשית כל אני לא כל כך אוהב את העכבר סנסיי, יש עכברים הרבה יותר טובים ממנו בשוק כמו Zowie בסביבות ה200 שקלים.

ההבדל היחיד שיש בין הבלו פרוסט לסיבריה הרגילות זה התאורת לד בצדדים שלדעתי יכולה להפריע לעיניים בגיימינג במקום חשוך.

אני קניתי מהם את הסיבריה בגרסת USB ב449.

יש להם עכשיו מבצע על האוזניות הרגילות ב299 ש״ח.

אין כל כך הבדל לדעתי בין הגרסה של הUSB לרגיל, אין שיפור משמעותי בסאונד.

אז ככה שאתה יכול להביא את האוזניות הרגילות ב300 להוסיף עכבר של ZOWIE ב200,

ותקנה את הפאד QCK של steelseries , אם אני לא טועה הוא עולה איזה 80-90 שקל וזה פאד פשוט אדיר.

אז יוצא לך 600 אבל אתה מקבל יותר תמורה לכסף במיוחד בקטע של העכבר כי יש הרבה תלונות על הסנסיי.

מסכימה, עדיף לקנות עכבר לחוד כמו Logitech G400, Zowie AM או Zowie FM או Mionix Naos 3200 ואוזניות לחוד.

העכברים שהזכרתי למעלה בעלי חיישן אופטי ויותר מדוייקים מה-Sensei שהוא בעל חיישן לייזר. כמו כן DPI כזה גבוה זה מיותר לרוב השימושים.

לפרטים נוספים קרא בסטיקי שאלות נפוצות, הודעה נעוצה בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע את ה-xai וחשבתי שהסנסי מהווה שידרוג לעכבר הנוכחי

פורסם

קניתי את הסנסיי לא מזמן וכל מה שאני יכול להגיד עד עכשיו זה: אדיר!!!! (היה לי את הDEATHADDER)

פורסם

גבר יש לי את זה כל שקל שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים