עבור לתוכן

הוספת מאווררים לR4

Featured Replies

פורסם

קניתי את הפרקטל R4 באמת מארז מעולה אבל אני רוצה להוסיף לו מאווררים למעלה ומקידמה בגלל שהוא מגיעה רק עם אחד מקדימה ואחד מאחורה על איזה מאווררים אתם ממליצים?

פורסם

המאווררים שלו שקטים בטירוף ... אז אם כבר השקעת עליו כדאי שתקנה מאוורר שקט מאוד להוסיף .

בכל אופן רק אם תראה שיש לך בעיית טמפרטורה שמגבילה אותך בOC או משהו בסגנון תוסיף, חבל על הזמן והרעש שתוסיף... המאוורר הקדמי בקושי נשמע בגלל איך שהוא יושב, והאחורי מאחורה אז גם לא כ"כ נשמע, שאר המקומות (חוץ מהקדמי הנוסף) יהיו יותר משמעותיים בקטע של הרעש.

למרות שאישית אחרי שקניתי אותו קלטתי שאני מעדיף קצת רעש של אוויר (לא זמזום מעצבן כמו בקירור של אינטל) כדי לסנן רעשי רקע :cognee:

פורסם
  • מחבר

הבעיה שמאז שהחלפתי לR4 המעבד מגיע במאמץ של PRIME95 ל72 בליבה אחת מבלי OC בכלל

פורסם

לא אמרת איזה קירור למעבד יש לך אבל זאת עדיין טמפרטורה בסדר. המאווררים שציינתי בהודעה הקודמת שקטים באותה מידה רק שהפרקטל יותר איכותי ויחיה יותר זמן. אבל לדעתי אם אתה לא עושה OC אז חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני כן עושה OC הקירור שלי עכשיו הוא מוגן 2 עם ג'נטל טייפון ואני מוכן להשקיע יותר בכל מאוורר מ45 שקל

יש דרך לנקות את כל האבק שמצתבר בין הפלטות במוגן 2 בצורה נורמאלית

?

פורסם

אז תקח את הפרקטל שציינתי הם אותם מאוורים שכבר מצויים במארז.

תקנה פחית אויר דחוס ותנקה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה ואיך המאווררים של קורסייר ואם כן איזה לקחת AF או SP או גם וגם ואיפה למקם כל אחד

פורסם

אני לא יודע מה זה AF וSP הם עושים רק סוג אחד של 14 ס"מ: http://www.fractal-design.com/?view=product&category=4∏=79

מה שציינתי (שוב) זה R2 וזה מה שיש במארז. מאווררים של קורסייר טובים אבל מה שיש באתר של אייבורי יותר יקר ויותר רועש.

אני הייתי שם אחד בצד המארז וזהו.

פורסם

מה הבעיה ב72 מעלות ? :o לא הייתי משקיע שקל להוריד את זה

המאווררים של פרקטל ממש יקרים כמו שראית וממש שקטים אז תוודא שלא יצא מצב שקנית מארז שנועד רק לשקט ב600 שקל ותשים מאוורר רועש.

בנוגע למוגן ... לדעתי פעם ב3 חודשים אפשר להוציא אותו ולשתוף את כולו ולייבש עם פן על חום, ולשים חזרה עם משחה חדשה.

פורסם
  • מחבר

טוב תוודה רבה על העזרה

פורסם

דרך אגב, אם אתה מחבר את המאווררים דרך הבקר של המארז, בדקת שהוא על 12V (הכי למעלה) ?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בבקר חיצוני ושם הם על הכי גבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים