פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת?תודה.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים 1.תסגור את כל הפיירוואלים שפועלים כרגע.2.תבדוק שכל המחשבים באותו WORKGROUP מאפיינים על המחשב שלי,שם המחשב.במידה והם לא שנה את כולם בהתאמה.3.לחצתן ימני על הכונן שברצונך לשתף ו SHARING תלחץ לו על I UNDERSTAND THE RISKS... ותמשיך ותסמן SHARE וזהו.4.כנס ל MY NET3WORK PLACES על מנת לראות תשיתופים במידה ולא לך לינק ל WORKGROUP COMPUTERS אתה אמור לראות שם.במידה ולא תעשההתחלהפעלה\computername\\לאחר מכןו תתקין פיירוואל אם אתה רוצה רק שיזהה רשת.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר 1.תסגור את כל הפיירוואלים שפועלים כרגע.2.תבדוק שכל המחשבים באותו WORKGROUP מאפיינים על המחשב שלי,שם המחשב.במידה והם לא שנה את כולם בהתאמה.3.לחצתן ימני על הכונן שברצונך לשתף ו SHARING תלחץ לו על I UNDERSTAND THE RISKS... ותמשיך ותסמן SHARE וזהו.4.כנס ל MY NET3WORK PLACES על מנת לראות תשיתופים במידה ולא לך לינק ל WORKGROUP COMPUTERS אתה אמור לראות שם.במידה ולא תעשההתחלהפעלה\computername\\לאחר מכןו תתקין פיירוואל אם אתה רוצה רק שיזהה רשת.הוא כותב שהרשת לא נמצאה, מה יכולות להיות הסיבות לזה?
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים האם שיתפת תיקיות?האם עברת על כל הדגשים(פיירוואל קבוצת עבודה?)אם כן...תביא פלט של ipconfig /all
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר האם שיתפת תיקיות? האם עברת על כל הדגשים(פיירוואל קבוצת עבודה?) אם כן...תביא פלט של ipconfig /all אוקיי זה הסתדר, זה באמת היה הפיירול שחסם את השיתוף. תודה רבה לאלו שעזרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.