פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים תדאג להתקין AV על כל מחשב עצמאית, ואחד על השרת. FW בכניסה עם מינימום הרשאות מבחוץ פנימה לא חייב להיות משהו יקר, יש גם דברים חינמיים שמתקינים על מחשב עם שני כרטיסי רשת.תלוי בתקציב, ובחשיבות של החומר במשרד...
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר אוקיי. לגבי אנטי וירוס אני אסתדר, לגבי הפיירוול אני לא בדיוק יודע איך עושים את זה..תודה.
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים אם אתה לא יודע, הכי פשוט לקנות, מה התקציב שלך לעניין הזה.... ? לפעמים גם הנתב הבסיסי שמגיע מחברת בזק / כבלים יעשה את העבודה (מבחינת חסימת פורטים, לא מבחינת הגנה מפני התקפות)
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.לאבטח את הרשת הקווית מאיומים מבחוץ? אני ממליץ על fortigate firewallהאנטי וירוס שלו מעולה, עוצר וירוסים עוד לפני שנכנסים לרשת המקומית.
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים לא לשכוח שהכי חשוב זה התקנת עדכונים למערכת הפעלה ולכל התוכנות שיש (במיוחד כאלו שפונות לאינטרנט כמו FLASH, READER או כל מוצר של MICROSOFT ו/או ADOBE). אחרת כל הגנה אחרת לא שווה כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.