עבור לתוכן

ntoskrnl.exe תופס 100% פעילות של כונן D

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה).

המערכת שלי:

32GB RAM in 2 chanell

i7 885 super overclocked (SOC) Ti

2*NVIDIA GeForce 680 SLI

WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB

Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB

INTEL SSDSC2CT060A3 ATA 128GB

GA-P55-UD3L-TPM rev:2.0

פורסם

למה מערכת ההפעלה וקבצי ה-user לא על אותו כונן?

פורסם

AHCI מופעל ?

NTOSKRNL יכול להיות גם וירוס.

בלי קובץ החלפה הכל יכול לקרות.

פורסם

ntoskrnl זה לא ווירוס, ואם חושדים בקלות מגלים, נכנסים למאפייני קובץ ורואים שיש לו חתימה דיגיטאלית של MS.

לגבי הבעיה, הקובץ הנ"ל הוא ליבת חלונות (הקרנל) הוא הקובץ "הראשי" של מערכת ההפעלה.

למה הוא עושה את זה ?כנראה בגלל משהוא שעשית. מה רשום בEVENTLOG של חלונות ? זה ממשיך לאחר איתחול ?

איך בצעת את ההזזה של הפרופיל ? יש לך איפה שצלמת מסך - משאבים, פתח את זה, סמן את SYSTEM ובדוק לאן הוא נגש בדיסק.

פורסם

למה אתה מתרעם ? כתבתי לפותח השירשור. נדיר נדיר נדיר אם בכלל שווירוס יצליח להתחזות/להחליף את הקובץ הזה. לא היום. לא ב2013, לא בחלונות 8.

חלונות XP/2000 הייתי אומר לך בסדר...

פורסם

ומה הקשר לחלונות 8 ול 2013 ולמזיקים ??

לא צריך להתחזות ולא צריך להחליף. מספיק קובץ בשם הזה שלא בספריה של הקובץ המקורי.

וגם אם נסכים שזה נדיר אז זה לא שווה בדיקה ?

פורסם
  • מחבר

ל 4#:

1) לא זה לא ממשיך אחרי האתחול אם אני סוגר את כל החלונות והמשימות הלא נראים שאפשר לסגור.

2) חלק בשינוי מיקום לתיקיות (לחצן ימני על התיקייה ומעפנים כזה מעפן) ומה שנישאר בגזירה והדבקה.

3) בדקתי זה לא משהוא מיוחד זה הקובץ שאני פתחתי ללחלון

ל 2#:

יש לי SSD קטן רק דיסקים וירטואליים של היישום "קופסה וירטואלית" (בתרגום לעברית) תופסים לי 15GB וזה לא כולל סרטים והורדות.

בכונן C אני שם רק יישומים שקשורים לחומרה שעל המחשב (כמו: NVIDIA 3DTV PLAY, Realtek , עכבר של DIABLO III) ויישומים של החברה שיצרה את חלונות (LIVE,SKYPE,OFFICE 2013) וכל דבר שאי אפשר לשים בכונן אחר (ADUBE, CHROME)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים