פורסם 2002 במרץ 2423 שנים mitstaer al asafa. eize masach yoter tov: Proview PK986 19" or LG B770 17"?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים תגיד אתה בא לעשות צחוק מהחברהקודם כל כותב אנגלית פונטית ואחר כך שאלה טיפשיתתעשה חיפוש ותברר בעצמךנא לא לענות לשאלות טיפשיות
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני לא מאמין שאתה רושם את PROVIEW ואת LG באותה שורה!!!!!PROVIEW לא ראויה בכלל לציון, שלא תעיז לקנות אותם.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים תגיד אתה בא לעשות צחוק מהחברהקודם כל כותב אנגלית פונטית ואחר כך שאלה טיפשיתתעשה חיפוש ותברר בעצמךנא לא לענות לשאלות טיפשיותגררררררררררמה זה חארטא זה?!anywayאני לא הייתי הולך על אף אחד משניהם...ואי אפשר להשוות 17 ל19ביקרון מסכי LG יותר טובים..
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני לא רוצה שזה יתחיל לחרוג מגבולות ההומור, וכמו שאני מכיר את שארפ ( ), בקצב הזה, זה יחרוג מגבולות ההומור בקרוב מאוד.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני לא רוצה שזה יתחיל לחרוג מגבולות ההומור, וכמו שאני מכיר את שארפ ( ), בקצב הזה, זה יחרוג מגבולות ההומור בקרוב מאוד. ;D ;D ; i know u luv me mini
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים mitstaer al asafa. eize masach yoter tov: Proview PK986 19" or LG B770 17"?גם אני התלבטתי קשות לפני קניית המסך. בגלל תקציב מוגבל החלטתי ללכת בסוף על PROVIEW 19" אבל לא הדגם שציינתאלא 997N שטוח, גם בגלל יכולות רענון טובות יותר. לצערי אני לא מצליח שוב למצוא את כתובת האתר שלהם עם כל הפרטים הטכנייםאבל ניתן להוריד משם גם דרייבר מעודכן. אולי זה נסיון קצר מדי אבל מכמעט חודש עם המסך אין לי אף תלונה. התצוגה סבירה ויותר והכלניתן לכוונון קל ומהיר. יש שלוש שנים אחריות ובינתיים אני לא מצטער על הקנייה (1300 ש"ח).וכל זה לא בא להשוות את פרוביו לאף מסך אחר מבחינת טיב. כל אחד יחיה בשלום עם המסך החביב עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.