עבור לתוכן

חיבור הלפטופ לטלוויזיה באמצעות HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים.

הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!!

תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/

מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב?

תודה לעוזרים!

פורסם

פסיכודלי משהו... :)

יש לך משהו אחר שמתחבר לטלוויזיה או שניסיתי לחבר למסך מחשב באותו ממשק?

פורסם

שיחקת עם הרזולוציות?

יש לך כרטיס מסך NVIDIA או ATI?

יש דרייברים מעודכנים?

תנסה לחבר עם כבל VGA ותרשום לנו מה קורה

פורסם

קח כיוון נוסף:

אם יש לך אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר (מה שסביר כאשר אתה עם לפטופ) אז עלולות להיות הפרעות של תדר הWIFI והכבל.

אצלי למשל, חיבור הכבל גרם לניתוקי אינטרנט או ירידה ברוחב פס. הפתרון אצלי היה להחליף ערוץ שידור (דרך הממשק של הראוטר)

פורסם

אצלי הייתה תופעה דומה, אבל בכיוון ההפוך: ה-WIFI גרם להפרעות בתמונה בטלוויזיה (תקיעות ו/או מסכים שחורים לכמה שניות).

אני העדפתי לפתור את זה עם החלפה של כבל ה-HDMI לאחד עם סיכוך, וכך אני בטוח שהוא לא יכול להפריע לשום אות אלחוטי ושום אות אלחוטי לא יכול להפריע לו.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

*לא ניסיתי לחבר את הלפטופ למקור אחר דרך מחבר ה-HDMI. דרך ה-VGA למסך מחשב ישן, עובד נהדר. בנוסף, טרם חיברתי משהו לטלוויזיה דרך 2 מחברי ה-HDMI שלה.

*כרטיס המסך שלי מסוג NVIDIA GEFORCE GT 525M. הדרייבר מעודכן, תוכנה פנימית של דל עושה סריקה פעם בכמה שבועות, עדכנתי גם ידנית.

*סגרתי את רכיב הקליטה של הרשת האלחוטית במחשב, כולל כיבוי של הראוטר עצמו, הבעיה בעינה.

*הכבל שרכשתי באיכות טובה, לא דק ומגומי, אלא עם סיכוך רשתי כזה, עבה, ומרגיש מאוד איכותי ביד.

אני מניח שהשלב הבא זה לחבר את הלפטופ לטלוויזיה אחרת, ואז יהיה יותר ברור, אעשה זאת ואעדכן! אם למישהו יש רעיונות נוספים הוא מוזמן לשתף. תודה.

פורסם

כמו שנאמר, תרחיק מהאיזור ראוטרים, שנאי חשמל, רמקולים וכל מה שעשוי להפריע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר לטלוויזיה אחרת בחיבור HDMI עם אותם כבלים, עובד מעולה!!!

ניקיתי את האזור בין הטלוויזיה למחשב מכל מיני מתאמים, חיבורים שנאים וכו' וכו' - סטרילי לגמרי! הבעיה עדיין ממשיכה!

אני חושש שהבעיה בחיבורים עצמם, אבל מה הסיכוי ששניהם תקולים? אני מחפש משהו אחר לחבר בחיבורים האלה, פלאפון, סטרימר, דיוידי... זה יבהיר סופית את התמונה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, עדכון נוסף - ניסיתי לחבר אייפד דרך ה-HDMI, דרך שני השקעים, עובד מ-צ-ו-י-ן!!

אני כבר לא מבין. הפעלתי אחריות, יגיע טכנאי ביום ראשון...

אז מה הבעיה בעצם? יש לכם רעיונות?

פורסם
  • מחבר

הטכנאי הגיע, אמר שלא נתקל בבעיה כזו אף פעם.

ניסה לשים 1024X768, הטלוויזיה מציגה תמונה ברורה לבסוף, אבל לא ניתן לראות וידיאו, גם אם אני שם במחשב את הרזולוציה הזו. בכל מעבר לגודל אחר, הבעיה חוזרת.

עדכנתי שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך. מה עוד אתם מציעים?

פורסם

ההגדרה שמצריכה תיקון מבחינתך היא : הגדרת יצאה PAL ולא NTSE.

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט יותר? לא הבנתי ממש את כוונתך.

פורסם
ההגדרה שמצריכה תיקון מבחינתך היא : הגדרת יצאה PAL ולא NTSE.

איך זה לעזאזל קשור לאות דיגיטלי?

פורסם
  • מחבר

השתגעתי כבר, ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות במחשב ובמסך הטלוויזיה, כלום!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב פעם - יש למישהו דרך אחרת לנסות לפתור את הבעיה?

אני נואש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים