עבור לתוכן

Award Bios

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)

פורסם
  • מחבר

הלוואי שזה היה כול כך פשוט

כשפתחתי את הלינק ששמת רואים שהייתי ב95% מהקישורים (עד לאיזה דף 4 או 5 וכבר לא הייה לי כוח)

אני לא מבין גם למה Phoenix Technologies שהיא אחראית לAward Bios לא נותנת מדריך לBIOS הזה (רק לBIOS שיצא לפני 1996)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני נשמע כאילו אני יושב לא עושה כלום ומחכה שאתם תמצאו בשבילי אבל זה לא ככה

בכול מקרה גם הלינק של החיפוש המצומצם בגוגל לא עזר (עברתי על כול הלינקים בפורום הספרדי הזה בלי שמצאתי מדריך לBIOS)

פורסם

איזה חברה הלוח?

כנס לאתר של החברה תחפש שם

אתה היית אמור לקבל ספר הוראות עם הלוח ושם יש הסברים על הביוס וכל האפשרויות

אם גם באתר לא תמצא ונאבד לך הספר או משהו..

תנסה לשלוח להם מייל שאתה מבקש שהם יתנו לך איזה לינק להסבר על הביוס כי בטוח יש איפשהו..

פורסם
  • מחבר

GIGABYTE

יש לי את הספר.

אני צריך משהו אמיתי, משהו שיסביר על כול אפשרויות בביוס ולא רק לשנות את התאריך ודברים פשוטים כאלו (אני מדבר על שינוי תזמונים של הזכרון, ועוד כול מיני דברים שמופיעים לך בBIOS שאתה רוצה להבין מה הם אומרים)

פורסם

כל האופציות שיש לך בביוס קיימות לך עם הסבר מפורט בספר שקיבלת

אין מה ללכת רחוק הכל שם, מה שלא שם לא קיים בביוס

פורסם
  • מחבר

ממש לא

כול האפוציות המתקדמות כמעט כולם לא מראים אותם בכלל

וחוצמזה מה שיש רק מראה על האפשרויות ולא הסבר מה זה עושה

פורסם

על טיימנינג של זכורונות וכו' אני מציע לך לקרוא קודם טוב טוב

ואז לשנות.. אחרי שתבין מה זה עושה אתה גם תבין איך עושים את זה..

אני לא ככ בקיא בשנוא של הזכרונות מצטער ...

פורסם

מסיבה לא ידועה Gigabyte הכניסו את כל האופציות המתקדמות לתפריט ה"סודי" שמופיע ע"י לחיצה על ctrl+f1 כדי שאנשים שלא מבינים לא יעשו נזק.

מה שיש בתפריט הזה זה כל האופציות של ה-OC, קביעת באס לכל מה שאפשר, קביעת מתחים ותזמונים לזיכרונות.

בחוברת כתוב רק ש-ctrl+f1 מעלה אפשרויות מתקדמות אבל לא רשום עליהן שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים