פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים טוב....אבל למה שם?לך לIDE ATA/ATAPI Controllersתבחר את הערוץ עליו יושב הדיסק הקשיח שלך, לך למאפיינים, Advanced.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר טוב....אבל למה שם?לך לIDE ATA/ATAPI Controllersתבחר את הערוץ עליו יושב הדיסק הקשיח שלך, לך למאפיינים, Advanced.איפו ????
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים האממ...מוזר, אמור להיות לך שם גם Advanced ולוח האם שלך בהחלט תומך בATA100.נסה להתקין את Intel Application Accelerator, אולי זה יעזור איכשהו.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר עזרו לילד מסכן שרוצה DMA בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני בטוח שאם תפסיק כל הזמן להתחנן ולעשות פרצופים עצובים כאלו, מישהו ירצה לעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.