פורסם 2013 ביולי 2912 שנים שלום,החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה:Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue bootingלא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר?מה הפתרון?תודה רבה!
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים תחזיר ביוס להגדרות מקוריות.אם לא עוזר תנקה בביוס את ה CMOS זה הודעה של ביוס !
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר אתה יכול לתת לי סדר פעולות איך עושים את זה?על מה ללחוץ כדי להגיע לביוס?תודה!
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים תלחץ על delete כשהמחשב נדלק , ותחפש configure bios setteings to defult או משהו בסגנון הזה..
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר תודה,ראיתי עוד תגובות בנושא בפורום והמליצו לאפס את ה CMOS ע"י הוצאת הבטריה.זה קשור לעניין? יש טעם לעשות את זה?תודה!
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים זאת גם שיטה לאיפוס הביוס אך אם קיימת גישה ישירה אליו הדרך אותה הציעו לך פה עדיפה.במידה ואתה לא מסתדר איתה אתה יכול לנסות את הוצאת הסוללה (השאר אותה מנותקת למשך כמה דקות ואז החזר אותה)
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים ד"ר גוגל דווקא אומר תקלת חלונות....לא עדכנת ביוס במקרה ?[eng]1. Put the Windows 7 installation disc in the disc drive, and then start your computer.2. Press a key when you are prompted.3. Select a language, a time, a currency, a keyboard or an input method, and then click Next.4. Click Repair your computer.5. Click the operating system that you want to repair, and then click Next.6. In the System Recovery Options dialog box, click Command Prompt.7. Type (these commands should be safe - more information but you are always taking a chance when working with boot files)Code:Bootrec.exe /FixMbrCode: Bootrec.exe /FixBootCode:Bootrec.exe /RebuildBcdPress ENTER after each command.8. Restart your computer. [/eng]
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר ניסיתי גם לעשות תיקון של הווינדוס עם דיסק התקנה,הופיע לי שזה טוען קבצים ואז "starting windows" ושם נתקע ונשאר על המסך הזה.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים טוב דבר ראשון פרק את המאוורר וודא שהמעבד יושב כמו שצריך יתכן שהוא יצא ממקומו כאשר ביצעת את ההחלפה.לאחר מכן התחל לנתק כל מה שלא נחוץ למערכת כדי לעבוד וראה אם אתה מצליח להפעיל את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.