עבור לתוכן

האם הבעיה היא בכרטיס המסך ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding)

מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9.

שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב.

האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש.

בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר)

תומר.

פורסם

האם הכרטיס שלך ב OC? יש לך דברים רצים ברקע כמו תוכנות שיתוף וכו...? האם נתקעים לך עוד משחקים? האם המשחק מקורי?

יש שני גרסאות למשחק הזה ב CD וב DVD איזה יש לך?

פורסם

האם יש לך בעיות במשחקים נוספים? על פניו לא נראה שצריכה להיות איזושהי בעיה.

האם המשחק, הדיסק הספציפי,עולה במחשב אחר?

האם הוא עלה לפני שינוי הדרייבר? תנסה להסיר את הדרבייר ולהתקין אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובה.

אז ככה, אני לא משתמש ב OC, אין תוכנות נוספות ברקע, ועד עכשיו לא היתה בעיה בהרצה של שום משחק אחר.

מה שכן (ונראה לי מוזר) לאחר התקנה של המשחק, הוא יוצר (לאחר בדיקה ב Device manager) מסך חדש ב display בשם Raedon 9600 - secondary ואני יודע שהוא לא אמור לעשות זאת, גם לאחר שאני מסיר אותו, המשחק לא עולה וכאשר אני עושה RESTART הוא מתקין את ה SECONADARY מחדש. (לאחר בדיקה ב CTRL PANEL ה SECONADARY משתמש ברמת הגרפיקה הכי נמוכה, בלי אפשרות לשנות אותה)

עם תוספת המידע הזא, האם למישהו יש פיתרון אין אני מריץ את המשחק ?

תודה,

תומר.

פורסם

אני יודע שזה לא קשור אבל אני לא יכול לסבול את זה יותר זה מציק לי בעיניים !

זה RADEON@#!

;D

פורסם

ואללה אחי אותו הדבר קרה לי עם ה-Gforce 4 Ti 4200 שלי, ניסיתי את זה אצל חבר שלי שיש לו 9600 XT 256 MB וזה עבד בסדר גמור...וגם אני יודע שלכל מי שהיה אצלו ג'יפורס זה לא עבד אז יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס שלך...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה עד כה.

זאת אומרת שלמרות שכגע יש לי RADEON, המשחק עלול לא לעלות רק בגלל שפעם היה לי GiForce MX ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים