עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לרכישה עתידית של מערכת אודיו

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן).

כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק.

שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע -

Triangle Titus 202

System Audio SA205 / 210

Epos es12 (M12.2?)

כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ פעמיים בשנה, או שאפשר למצוא אדם שמוכר כאלה פעם בשבוע?

שאלה שניה, המגבר. אם הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר אני אצליח להשיג חינם אין כאסף את הרסיבר הזה -

NAD monitor Series Stereo Receiver - 7000

יש למישהו אולי הכרות כלשהי איתו? (מצורפת תמונה ובה מפרט של רסיבר שדומה לו מאוד - מספיק לקבלת התרשמות בסיסית אני מניח)

במידה ואני לא אצליח להשיג אותו, אני כנראה אצטרך לפנות חלק מהתקציב לרכישת מגבר יד שניה (ולוותר ככל הנראה על רמקולי האפוס הנחשקים) - לאיזה סדר גודל של מגבר משומש ואיכותי אפשר לצפות בסביבות 1500 ש"ח? (הכוונה למודלים מומלצים שאפשר לצפות להם במחיר הזה)

שאלה שלישית, המקור. רוב אוסף המוזיקה שלי נמצא, למרבה הצער והבושה, על המחשב. כלומר הייתי מעוניין שהוא ישמש כמקור העיקרי למוזיקה. דבר ראשון, האם אני עושה שטות איומה? לקנות בכסף רב ציוד שכזה ואז לחבר אותו לצוואר בקבוק כמו המחשב (ואין לי כרטיס קול של M-audio, אם הייתה תהייה שכזאת)? אם לא, האם החלפת הכרטיס קול תהווה שינוי משמעותי ויש צורך לפרוס לו גם פרוסה בחלוקת התקציב? (כרגע אני עובד עם SbLive! value)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים