עבור לתוכן

בעיה בעכבר G700

Featured Replies

פורסם

יש לי את העכבר כשנה וחצי.

עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה.

היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען.

הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר?

תודה לעונים.

פורסם

אם אתה מוציא את הדונגל מהמחשב, העכבר עדיין עובד?

פורסם

לא מובן איזה "מטען" חיברת ולא הבנתי איזה דונגל "מחובר לצד השני של המטען" ובכלל לא מובן מה אתה מנסה לעשות:huh:

כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את העכבר למחשב עם כבל USB ושהדונגל יהיה תקוע בשקע USB אחר.

פורסם

ניסית לחבר את הכבל של העכבר לחיבור USB אחר?

ניסית סוללה נטענת אחרת כדוגמת GP2700?

פורסם
  • מחבר

עם העכבר מגיעים שתי כבלים: אחד שיש לו חיבור USB ומצד שני חיבור שמתחבר ישירות לעכבר ובכך הוא חוטי, ועוד כבל שבצד אחד חיבור USB זכר (רגיל) וUSB אחד הפוך (נקבה). לפי מה שכתוב באתר צריך לחבר את את הדונגל לנקבה ואת הזכר למחשב וזה אמור להטעין אבל זה לא מטעין..

ניסיתי לכמה חיבורי USB, אותו דבר.. סוללה אחרת אבדוק מחר.

פורסם

שאני אבין, אתה מנסה להטעין את הבטריות שנמצאות בתוך העכבר באמצעות חיבור של הדונגל למחשב?

איך אתה חושב שזה מטעין? באופן אלחוטי? ממש לא.

הכבל שאתה מתאר, USB זכר לUSB נקבה הוא כבל מאריך בלבד. הוא יכול לשמש אותך לחיבור הדונגל למחשב אם אתה צריך אותו יותר קרוב אליך, או להאריך את כבל ההטענה אם הוא לא קרוב אליך מספיק.

אם אתה רוצה להטעין את העכבר אתה צריך לחבר אותו לUSB בעזרת הכבל המצורף (USB לmicro usb אם אני לא טועה), מה שאתה מכנה "להפוך אותו לחוטי".

פורסם
  • מחבר

פאדיחה חח.

זה לא מה שהבנתי מהמדריך באתר של לוגיטק..

באמת היה מוזר לי שזה כביכול מטעין באלחוטי.

עכשיו זה בסדר, יש סימן להטענה.

תודה רבה לכם :)

פורסם
לפי מה שכתוב באתר צריך לחבר את את הדונגל לנקבה ואת הזכר למחשב וזה אמור להטעין אבל זה לא מטעין..

כנראה לא הבנת נכון, רק במצב חוטי אתה יכול להטעין את העכבר..במקרה אני בעלים של אחד כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים