עבור לתוכן

איזה סוג פלאפונים יש לכם?

מוטורולה ארגז כלים או איזה נוקיה בגודל של ציפורן.... 746 הצבעות

1. 1. מוטורולה ארגז כלים או איזה נוקיה בגודל של ציפורן....

• שניה אני יחבר ת'פלא לקרבורטור ואז יענה
    • מוטורולה ארגז כלים
    • איזה משהו כמו 9 ס"מ אורך ועובי 2-4
    • star tac דיי ישן
    • איזה סמסונג דיי חדש
    • איזה טאליט קיצר צבעוני ומלאה
    • הכי הכי חדש עכשיו ירד מהמטוס
    • חח עוד לא המציאו את זה וזה כבר אצלי ביד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

amisha נתקעת בימי ה nokia 2120...

מאז השימוש בפלאפון אצל רוב בני הנוער בישראל הוא הרבה יותר מ"הפעולות הבסיסיות שהוא צריך לעושת שכולנו יודעים שהיא פונקציית טלפון"

אז למה לא ללוות את זה בעיצוב נחמד (דרך אגב החלפתי אתמול מהסליידר הרגיל לצבעוני, נראה הרבה יותר טוב..)

ומסך צבעוני וצלילים ומשחקים (והיום מתחיל גם הורדת סרטונים להכנס חזק לקטע) אינטרנט הודעות צאטים איתור חברים והרבה דברים חביבים

שלאנשים שהתרגלו לזה יהיה קצת קשה להפסיק, ומי שעוד לא התרגל מאוד ישמח להתרגל..

• תגובות 113
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההיסטוריה שלי:

*Mango (עם סוללה של Elite) פאלפון

* Ericsson DH318I סלקום

* אריקסון 788 סלקום

* Nokia 6120 סלקום

* סמסונג 914 (אני לא זוכר בדיוק איזה דגם זה היה 9XX. בכל זאת, זה הייתה טעות מרה. לא חוזרים לפאלפון יותר).

* אירקסון T28i אורנג'

* סמסונג 514 אורנג' (מה? הם יוצאו אז והיו ממש מגניבים, הוא עף אחרי שבועיים)

* נוקייה 8210 אורנג'

* נוקייה 8310 אורנג'

* אריסקון T68i אורנג'

ועכשיו יש לי Nokia 7650. אני יודע שהוא ענקי ונחשב למיושן בעולם, בכל זאת לא פגשתי מכשיר שהיה לי יותר נוח להשתמש בו. מבחינת תפריטים ומיקום הפונקציות (בנוסף המצלמה, הדואל וה BT) הוא פשוט חלומי בשבילי ולכן אני מוכן לסלוח לו על הגדול הענקי ועל הסוללה החלשה.

פורסם

סוללה זאת החולשה של SK לפי דעתי..

יש להם סוללות לטווח מאוד מאוד קצר

ולא נראה לי משתלם לקנות עוד סוללה ולהסתובב כל היום עם פלאפון בצד אחד, וסוללה טעונה בצד שני למקרה שיגמר..

פורסם

אני לא צריך כלום בפלאפון חוץ מזיכרונות SMS ויכולת להתקשר ;)

ואל תשכחו כולכם שפלאפון נולד מהצורך לטלפן לאנשים בלי להיות קשור לחוטים בכלל !!ותראו לאן הגענו לאיבוד פורפורציות מוחלט !

בקיצור - פלאפון הוא רק בשביל הפעולות הבסיסיות שהוא צריך לעושת שכולנו יודעים שהיא פונקציית טלפון !!

גם זכרונות ו SMS זה לא בתפקיד הראשוני של הפלאפון... אז גם אתה טוען שאתה צריך בו דברים "מיותרים"

פורסם

לי עדיין אין אבל אני מקבל מחר את ה6220 באיזה 525 דולר אוסטרלי

פורסם

גם זכרונות ו SMS זה לא בתפקיד הראשוני של הפלאפון... אז גם אתה טוען שאתה צריך בו דברים "מיותרים"

למה להיות כזה קטנוני, היום אפשר לומר שזכרונות זה בוודאי אחד התפקידים הכי בסיסיים וראשוניים של המכשיר הנייד (כמו גם במכשירי טלפון רגילים) וגם sms זה פיצ'ר די בסיסי.

פורסם

אם זה פיצ'ר שנכנס בכלל לתודעה לפני 4 שנים בערך וגם אז לקח כמה זמן עד שכל הרשתות שילבו אותו זה לא כ"כ בסיסי משחקים בפלאפון היו עוד לפני זה...

פלוס שלא תמיד היו זכרונות בפלאפון

פורסם

אם זה פיצ'ר שנכנס בכלל לתודעה לפני 4 שנים בערך וגם אז לקח כמה זמן עד שכל הרשתות שילבו אותו זה לא כ"כ בסיסי משחקים בפלאפון היו עוד לפני זה...

פלוס שלא תמיד היו זכרונות בפלאפון

ראשית , אתה עוד פעם קטנוני, הבן אדם פשוט אמר שמרבית הפיצ'רים של הטלפונים היום לא הכרחיים כלל וזה נכון באופן כללי. שנית, הודעות טכסט היו קיימות הרבה לפני ששולבו משחקים במכשירים, זה כבר עניין אחר שהשירות לא ממש נכנס לתודעה של הציבור עד לפני כמה שנים (לזה יש סיבה טובה דווקא). בקשר לזכרונות אני לא יכול לומר שזה לא כך, בעיקר כי השירות הסלולרי המסחרי הראשון התחיל לפני עשרים שנה ואני עוד לא הייתי קיים באותה תקופה, אבל זכרונות (ואני לא בהכרח מדבר על הצורה האסטית שלהם כיום אלא היכולת לשמור מספרי טלפון בכלל) הם חלק בלתי נפרד מהמכשירים כבר הרבה הרבה זמן, לפחות מתחילת שנות התשעים אם לא מוקדם יותר.

פורסם

לא יודע כמה זה דולר אוסטרלי

אבל המכשיר נראה סבבה לגמרי :) תתחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים