פורסם 2013 ביולי 2812 שנים שלום,עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקותבבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבדאגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אותם טמפרטורות , כך שזה לא עניין של זרימת אוויר בתוך המארז כנראה. פרטים נוספים: מעבד Q6700, קירור מעבד ALPINE PRO REV 2לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-UD3L)תודה על העזרה!
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים תוציא ותכניס את הקירור (+ חומר קירור חדש) ותבדוק אם זה מסתדרורוב מדינות אסיה חוץ מיפן הם 220-240V אל תעביר את המפסק ל 110 (אם יש מפסק, בספק הזה נראה לי שאין)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.