עבור לתוכן

מתלבט בין לוח אם של asrock לעומת gigabyte למטרת oc

Featured Replies

פורסם

בניתי מפרט למחשב לצורך גיימינג ואוברקלוק בעל המפרט הבא (לא כולל לוח אם):

מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY

זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5

צורב DVD HP

מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO

מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407

ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W

דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD

ברצוני לרכוש לוח אם של asrock מדגם z77 pro3 שלפי בדיקה שעשיתי מתאים לאוברקלוק במפרט זה ובמחיר יחסית סביר, אך כשפניתי לחנויות נתקלתי בתגובות עוינות כלפי הלוח הזה בטענה שזה "סוג ב", ושאין לו יבוא יציב בארץ (לצורך מימוש אחריות). לעומתו המליצו לי כמעט בכל החנויות על לוחות של gigabyte. הבעיה היא שלוח של gigabyte שמתאים ל-oc עם מפרט כמו שלי מתחיל מ-600 שקל! השאלה שלי היא האם שתי הטענות נגד asrock הן מוצדקות? ואם כן במה מתבטא ש-asrock היא "סוג ב"?

תודה מראש!

פורסם

המוכרים שאמרו לך את זה עם לא סוג ב הם סוג ז כנראה הרווח שלהם יותר גדול על הלחות של

gigabyte אני לא שמתי על בעיות בלחות של asrock

זאת חברה של ASUS אז אין בעיה אבל חקה לעוד דעות למי שיש ניסוין עם הלחות שלהם

פורסם

מתחת לZ77X-D3H ממש אין לך מה לפזול לגיגהבייט, וגם הוא ממש לא לוח מיוחד לאוברקלוק...

בנוסף, לא יודע לגבי אסרוק, אבל אצל גיגהבייט הביוס האחרון שתמצא יהיה ישן מאוד, לא תומך בSECURE BOOT,FAST BOOT ועוד , הביוסים בטא שבורים לחלוטין ...

קח את האסרוק.

פורסם

TWEAKTOWN ואתה מסודר, 11GNR לא חשבתי שאתה GNR (GENERY)

פורסם

התכוונת לרשום GENERIC ? :huh:

מה ג'נרי באסרוק ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. בדקתי ב-tweaktown ואתרים נוספים והלוח של asrock מקבל תגובות מעולות בכל מקום, מבחינת oc ו-value for money. למרות זאת ראיתי במאפיינים שלו שאין לו יציאת DVI. מה המשמעויות של זה? זה אומר שאני לא אוכל לחבר את המחשב למסך טלוויזיה?

פורסם

גיגבייט הם לוחות טובים ואני מעדיף אותם. המעט שראיתי אצל אסרוק הם בסדר ולא ראיתי איתם בעיות כלשהן

@סוכריות M&M : להבדיל מאסוס/pegatron שהם לוחות גרועים לפחות לפי מה שהספקתי לראות עד עכשו בדור ה 775 (מתים ללא סיבה, קבלים לא איכותיים שמתנפחים סתם וכו) - כולל בלוחות שהם מייצרים למכירה תחת המותג שלהם ולוחות שהם מייצרים בשביל HP (מחשבים של HP=ASUS)

פורסם
תודה על התגובה המהירה. בדקתי ב-tweaktown ואתרים נוספים והלוח של asrock מקבל תגובות מעולות בכל מקום, מבחינת oc ו-value for money. למרות זאת ראיתי במאפיינים שלו שאין לו יציאת DVI. מה המשמעויות של זה? זה אומר שאני לא אוכל לחבר את המחשב למסך טלוויזיה?

אם יש לו HDMI זה אותו דבר... טלוויזיות דווקא מחוברות בHDMI, לא בDVI... אבל אם תרצה DVI אפשר לקנות מתאם ...

בכל מקרה אם אתה משתמש בכרטיס מסך זה לא רלוונטי.

פורסם

כמה דגשים

לוחות אסוס החדשים - ECS מייצרת ולא פגהטרון.

ASRock היא לא בבעלות של אסוס, איך שלא יסתכלו על זה. פס היצור שלה לא קשור לזה של אסוס בשום דרך.

אין לוח אם Z87 שלא מתאים לאוברקלוק. צריכת החשמל הנמוכה וההגדרות המגובשות יאפשרו אוברקלוק מכובד בערך בכל לוח Z87.

בינארי - תם עידן של לוחות שמתים, הכל היום כל כך שונה מאז דור 775

נערך על-ידי djelectric

פורסם

אתה קונה כרטיס מסך עם המחשב. הכרטיס המשולב במעבד יהיה מבוטל ולכן לא אמור להיות אכפת לך אם יש על הלוח DVI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים