פורסם 2013 ביולי 2812 שנים היי,קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם.אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע.אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS :FAR CRY 3V-SYNCGPU MAX BUFFRED FRAMESMSAA ANTI-ALIASINGSSAO METHODBF3ANTIALIASING DEFERREDANTIALIASING POSTANISOTROPIC FILTERAMBIENT OCCLUSIONאם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא.אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS .תודה!
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים ANTI-ALIASING מוריד הכי הרבה את הfps.V-SYNC זה סינכרון אנוכי של הfps , וזה מקבע את המקסימום fps על 60 , וזה מומלץ כי אחרת יש קריעה של התמונה.אין לי כרגע זמן להסביר על הכל , אז אולי בהמשך היום...אם יש לך את הדרייבר האחרון של נוידיה , אז צריך להיות לךnvidia geforce experience , אז תן לזה להיות מוגדר אוטומטי. נערך 2013 ביולי 2812 שנים על-ידי Henry55
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים לא סיפרת לנו איזה כרטיס מסך יש לך, כך נוכל להבין עם איזו רמת פילטרים והגדרות הוא יוכל בערך לעמוד.
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים האמת שב GeForce experience אפשר לראות הסברים קצרים לכל הגדרה עם סימון על גבי תמונות מהמשחק, לכל משחק שנתמך ע״י התוכנה. הדוגמאות לרוב תקיפות גם לשאר המשחקים...
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר כרטיס המסך שלי הוא: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-Eבכל מקרה אשמח לדעת על מה מומלץ לקבוע את ההגדרות במשחקים האלו. מה להשאיר כבוי? מה דלוק? ועל איזה רמה?תודה...
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים לי יש גם GTX770 ואני נותן לGeForce experience לעשות את ההחלטות נערך 2013 ביולי 2812 שנים על-ידי ABL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.