עבור לתוכן

השוואה בין zalman ל NOCTUA

Featured Replies

פורסם

איזה קירור ייתן ביצועים טובים יותר?

[h=1]Noctua NH-U14S או ZALMAN CNPS12X ?[/h]תודה לעונים!!!

פורסם

על פניו עושה רושם שהזלמן בגלל שיש לו מאוורר אחד יותר.

פורסם

הזלמן ישן יותר אבל טוב, טיפה קריר יותר בעבודה מלאה אבל בכמה מעלות.

הנוקטועה (ע' מזרחית) קצת יותר שקטה וגם מגיעה בגרסה של שני מאווררים, אך הפרש הקירור הוא מעלה או שניים במקרה הטוב מול מאוורר אחד.

הכל פונקציה של מחיר. אם מתוכנן OC אז אני הייתי חושב לכיוון הזלמן כי נראה שהוא מתמודד עם תוספת מתח יותר טוב.

לעומת זאת, אם הזלמן עולה כמו ה-NH-D14 של נוקטועעאאעעה, אז הייתי הולך עליו בכלל. :)

פורסם

צריך גם לזכור גודל מארז וגובה זיכרונות/גופי קירור בלוח, לא הכל נכנס. הD14 בהחלט הכי טוב אבל הכי גדול.

פורסם

הנוקטואה יהיה עדיף הם מבחינת תקציב והן מבחינת ביצועים\שקט.

פורסם

ה-D14 קצת יותר גדול מהזלמן, אבל נותן קצת יותר רווח לגובה מעל הזיכרונות למרות שהוא מתנשא לאורך של כמעט כל ה-4 סלוטים.

באשר לגודל במארז, אכן תלוי במארז, אבל MIDI איכותי סגנון R4 ודומיו מכניסים את הקירורים הללו ללא בעיות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם על התשובות, יש לציין שיש לי מארז FULL TOWER, ולוח אם ASUS P9X79 DELUXE, והבנתי שאין בעיה איתם.

אז מבחינת ביצועים, ה D14 לוקח? ועוד שאלה, כדאי לי להוסיף עוד מאוורר אחד ל D14?יש לי אחד ספייר מקורי של NOCTUA ובדיוק באותו גודל.

פורסם

הD-14 מגיע עם 2. הוא כמו שני U14.

פורסם
  • מחבר

נכון, השאלה שלי אם כדאי להוסיף עוד אחד, כלומר שיהיו סה"כ שלושה מאווררים.

אני לא צריך לשלם על זה כי יש לי מאוורר נוסף מקורי של NOCTUA.

פורסם

^ לא מדוייק.

ה"טאוור" היחיד של ה-U14S גדול הרבה יותר מכל טאוור של ה-D14. בנוסף, יש את היתרון של מאוורר יחיד גדול יותר ושקט.

אתה הולך על לוח X79 עם זכרונות משני צידי המעבד. ה-U14S יהיה בחירה מעולה ולא יפריע לך עם זכרונות

פורסם

אבל שוב נשאלת השאלה, מתוכנן OC או לא?

אם לא אז ה-U14S כמו שהוזכר על יתרונותיו.

אם כן, אז ה-D14 כמובן, למרות שהוא יכסה את הזיכרונות משני צידי התושבת, הוא נותן עדיין מרחב לגובה מעליהן כך שיש מקום לנשימה.

ליתר ביטחון, תן לנו את הדגם המדויק של הזיכרונות יחד עם החלוקה (2GBX6, 4GBX2, 8GBX2 וכן הלאה...) ונוכל להגיד לך אם נכנס או לא נכנס.

בקשר ל-3 מאווררים על ה-D14, לא צופה שיפור ענייני אם בכלל, אבל חפש בגוגל.

פורסם

אם כבר, הייתי מחליף את מאוורר ה-P12 במאוורר P14 כמו האמצעי.

ושם את ה-P12 איפהשהו במארז.

ואז הקירור שקט יותר, כי מאוורר ה-14 ס"מ מסתובב לאט יותר, אבל דוחף יותר אוויר.

וגם הוא נראה יותר טוב, "סימטרי".

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הם 8GBX2, ולא הבנתי, מה טוב יותר ה

U14S או ה D14?

פורסם

מבחינת קירור אני חושב שהD14 טוב יותר, אבל זה מה שנקרא בשלוף...

לגבי הוספה ? אין צורך , אם מאוורר מארז קדמי מכניס ואחורי מוציא יש FLOW תקין של אוויר.

פורסם
  • מחבר

אז מה היתרונות של ה U14S? חוץ מהגודל כי לי זה לא משנה.. יש לי מספיק מקום וזה לא מפריע לזכרונות, בדקתי את זה כבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים