פורסם 2013 ביולי 2712 שנים שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש נערך 2013 ביולי 2812 שנים על-ידי yossia23
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים שלום אנשיםהמחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש לא הבנתי.. רשמת שמצאת שהבעיה מהזכרונות למה? בדקת וירוסים או תקינות דיסק ומערכת הפעלה? תריץ גם CHKDSK בדוק גם חום של המחשב
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר לא הבנתי.. רשמת שמצאת שהבעיה מהזכרונות למה?בדקת וירוסים או תקינות דיסק ומערכת הפעלה? תריץ גם CHKDSKבדוק גם חום של המחשבבדקתי את כל זה לפעמים כשהWIN7 עולה יש מסך כחול - בעיה בזכרון ואחרי זה RESTART
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים אין שום מצב שחלון כחול מתלונן על זכרון דפוק !!!תבטל איתחול בשגיאה ותקבל חלון כחול קבוע. ומה כתוב בו ?
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר אין שום מצב שחלון כחול מתלונן על זכרון דפוק !!!תבטל איתחול בשגיאה ותקבל חלון כחול קבוע. ומה כתוב בו ?איך אני מבטל איתחול בשגיאה?לא משנה מצאתי איך לבטל נערך 2013 ביולי 2912 שנים על-ידי yossia23
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים הבעיה שלך זה לא הזיכרון בדקתה אותו עם 2 תוכנות והוא גם לא קורס ככה שזה מיותר הלוח לא גורם לאיטיות הבעיה שלך נובעת מהמעבד משחקים עובדים טוב יותר עם 4 ליבות גם אם תשים כרטיס מסך טוב יותר עדיין יהיו בעיות איטיות או צוואר בקבוק בקיצור המעבד שלך מגביל אותך אתה תמיד יכול להיתגמש בהגדרות.
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים איך אני מבטל איתחול בשגיאה?http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/disautorestart.htm
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים מחבר עשיתי OVERCLOCK רק לכרטיס מסך ועכשיו זה רץ יותר טוב.ביטלתי את הOVERCLOCK וגם עכשיו זה רץ טוב.הבעיה בכרטיס מסך? נערך 2013 באוגוסט 512 שנים על-ידי yossia23
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.