פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מדובר בסביבה הבאה :שני שרתים DC סרבר 2012, מחוברים ב-VPN ומשכפלים אחד את השני.כשאני נכנס מקומית ל-GPO MC באחד המחשבים הוא עולה מהר ועובד כרגיל, אבל בשני לוקח לו המון זמן לעלות\להתעדכן ונראה כי הוא עובד דרך ה-VPN ולא מקומית, מה ניתן לעשות ?
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר בהמשך לשאלה, האם ניתן להוסיף עוד DC לניהול ה-GPO ?http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc978267.aspx
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר מה שעשיתי זה שיניתי כרגע את הניתוב לשרת DC מקומי ולא למרוחק (שניהם גה ככה עוברים השוואות.) והביצועים עלו פלאים, האם עשיתי נכון ? השינוי נעשה בחלון הזה (הנתונים אינם של השרתים שלנו, סתם תמונה ג'נרית). נערך 2013 ביולי 2812 שנים על-ידי KoM
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר תודה, זה אכן עובד מהר בהרבה.איך אני יכול לוודא שהמחשבים המתחברים לדומיין מקבלים ומעדכנים GPO מול השרת המהיר יותר ?
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים זה לא רק Gpo. מדובר בעיקר על לוגין. שמשתמשים יבצעו לוגין לשרת הקרוב. Active directory sites and services. זה ממשק טופולוגית הדומיין.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק אבל איזה קבוצת מחשבים מתחברת לאן ? כרגע אני לא רואה יותר מדיי מידע במיקום שציינת...
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים הרעיון הוא שאתה בונה Site-ים (לפי אזור פיזי) ומשייך אליו DC-ים. בנוסף ל DC-ים אתה מגדיר סגמנטים ומשייך אותם ל Site-ים וכך לפי ה IP של תחנת הקצה מתבצעת ההזדהות מול ה DC הקרוב ביותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.