עבור לתוכן

Ut2k4 - פנו מקום בכונן הקשיח...

Featured Replies

פורסם

המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM.

איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת.

http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538

פורסם

בוא נגיד ככה , זה היה דיי צפוי שבעתיד הדיי קרוב יתחילו המפיצים לעשות משחקים ששוקלים הרבה מאוד! ושיהיו על DVD...

הרי למה יש לנו כוננים קשיחים כאלו גדולים? (80GB ואילך..) לסרטים??

אמרתי את עמדתי , האמתי שאני דיי מזועזע שזה כבר הגיע אבל אין מה לעשות , הטכנולוגיה מתפתחת ואנחנו איתה.

פורסם

6 דיסקים ....

צריך להתחלק עם חברים ב*מצונזר* !

פורסם

6 דיסקים ....

צריך להתחלק עם חברים ב*מצונזר* !

הוא התכוון שצריך להתחלק בכסף עם חברים לקנות ביחד את המשחק מקורי...

;D

פורסם

דרך אגב יהיה לו סריאל?

פורסם

duh?

פורסם

ממה שהבנתי גרסאת הDVD כוללת דיסק אחד שהוא המשחק ואחד שהוא המון שעות ווידאו המסבירות על המשחק ועל בניית מודים.

פורסם

הבנתי , איזה חזק זה! יו... מדהים

אני מת כבר שהעולם יהפוך לעבוד רק עם DVD ! יש לי צורב DVD חדש וDVD של TOSHIBA ואני כבר מת שתתחיל התקופה הזאת , כי יש לי את האמצאים , עכשיו רק צריך למצוא דברים שאפשר לעשות איתם :P ואנריל יהיה הראשון.

פורסם

אנריל ממש לא יהיה הראשון

משחקים על דיסקים של DVD כבר יצאו לפני הרבה זמן אבל הם פשוט מאוד לא נפוצים.

פורסם

בטח המחשק ימכר באיזה 500 שקל

פורסם

אני שונא משחקים שתופסים כל כך הרבה מקום... בשביל מה?? זה סך הכל משחק רשת!!! 5.5 GB?? סתם עוד ניסיון בזבזני לנפח מעל ומעבר את התוכנה שיגרום לאנשים לקנות עוד ועוד חומרה....

פורסם

וואו זה המון 6 דיסקים. לצערי לי אין עוד DVD. בסופו של דבר אבל כל המדיה תשתנה לזה ומחשבים חדשים בד"כ קונים היום עם DVD כך שזה "לא בעיה".

פורסם

אם תהיה הצדקה לנפח הזה ובאמת לא סתם ניפחו את המשחק אז דווקא כל הכבוד לחברה על ההשקעה

פורסם

אמרו שזה יעלה איזה 40 דולר שזה 180 שקל אבל בטח בארץ זה יעלה 200

אני מצפה למשחק הזה ו5.5 ג'יגה קטן עלינו היום ....

פורסם

DVD=4.7GB אז גם הדיסק השני יהיה התקנה ואולי גם חומר בונוס.

אני קניתי DVD לפני שנה וחצי (!) כי חשבתי שיצאו משחקים (קניתי גם GF 4MX...היתי די טיפש פעם :P) אבל נתתי אותו לאח שלי, טוב נו צריך לקחת אותו חזרה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים