עבור לתוכן

עזרה בראווטר Netgear vvg2000

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ,

אני חדש באתר וראיתי שנשאלות פה הרבה שאלות בעניין שלי ,

בכל מקרה היום היו אצלי בזק התקינו לי תשתית 30 מגה ונתנו לי ראווטר כמו שרשמתי מעלה (Netgear vvg2000) ,

הכל בינתיים עובד תקין , אבל יש משהו אחד שאני לא מצליח לסדר ,

הכתובת הברירת מחדל של הראווטר היא 10.0.0.138 , וגם אם אני מקיש 192.168.1.1 , גם לכתובת הזו זה נכנס .

מצאתי שהכתובות 10.0.0.138 , 192.168.1.1 , 192.168.2.1 . 192.168.3.1 , נמצאות בראוטר תחת , Group2 , Group3 ,Group4 ו Group1 .

השאלה שלי היא : איך אני מבטל את כל שאר הכתובות ומשאיר לי רק 10.0.0.138 ?

נ.ב , הגירסא של הראווטר היא - V2.7.21_2.7.21_test1

המון תודה

אוראל ויצמן

פורסם
  • מחבר

מישהו !?

פורסם

יש לי את הראוטר הזה ואין לי בכלל קבוצות...

תבקש לעדכן את הראוטר - לי יש V2.7.29

חוץ מזה אתה יכול לעשות איפוס של הראוטר , ואז גם תתבטל לך ההגדרה של bezeq free - שזה לוקח לך מהרוחב פס.

http://rapidlibrary.com/source.php?file=ulx8cmy99qi89on&url=http%3A%2F%2Fwww.downloads.netgear.com%2Ffiles%2FGPL%2FVVG2000_V2.7.29_src_full.zip&sec=f565857b0cb938d9

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב ,

אין מצב שאין לך קבוצות !!!

תלך למטה ותעבור למצב של expert mode ואחרי זה תלך ל lan settings , ושם יהיו לך group 1 וכו' .

אפילו תנסה להיכנס לא בכתובת הברירת מחדל של בזק ה 10.0.0.138 , תנסה להיכנס ב 192.168.2.2 תראה שאתה נכנס לממשק של המכשיר.

ממש מוזר ואני לא יודע איך לבטל את האופציות של ה GROUPS האלה ...

לגבי הגרסא , בבוקר התעוררתי ומצאתי שהגרסא השתנתנה ל V2.7.29_2.7.29 ... כניראה בלילה בק עדכנו אותו או משהו ..

בגדול את מרוצה מהראווטר ?! עובד לך טוב ?!

פורסם

אצלי הגרסא בראוטר: V2.7.31_2.7.31 והוא עובד יציב.

קניתי אותו מהם כמודם והגדרתי אותו כנתב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

במצב expert, כנס ל vlan group settings, ושם תיכנס לgroup2 ותסיר את הwan משם וכך הלאה לשאר הגרופים.

פורסם
  • מחבר

לא , אז אצלי זה עדיין 2.7.29 , מאיפה אני משיג את הגרסא שלך ?! ואיך בכלל עושים לו את העדכון ???

ודרך אגב עשיתי ת מה שאמרת לגבי הגרופים , וזה לא עוזר .. אני עדיין מצליח להגיע לראווטר בעוד כתובות מלבד ה 1.0.0.138 , ואיי זה מעצבן ... איך אני מבטל את זה ?!?!

תודה

פורסם

לגבי העדכון תפנה לתמיכה של בזק ותבקש את זה מפורשות.

לגבי השאלה המקורית אני אבדוק שוב

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא מצאתי, מה שכן גיליתי שגם הגישה לממשק הניהול דרך 192.168.0.1 גם נמצא תחת הססמא שקבעתי לראוטר.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין איזה קטע הזוי ?!

אבל איך לעזאזל מבטלים את זה !?

זה תופס לי את הכתובת הזו , כי אני רוצה לחבר אקסס פוינטים , ואני לא יכול בגלל זה ...

ממש מוזר !!!!!

אתה חייב לנסות לעזור לי ולמצוא איך מבטלים את זה ...

תודה רבה

פורסם

בכל מקרה אתה צריך לשנות את הכתובת של הap.

פורסם
  • מחבר

היי ,

בסדר ברור שאני ישנה את הכתובת של האקסס פוינט , אבל בגדול אני רוצה שאני יוכל להיכנס אך ורק דרך כתובת אחת , ושלא תיהיה אפשרות דרך 4 כתובות להיכנס .. חייב למצוא את הדרך לבטל את זה ... חייב עזרה !!

ודרך אגב לא ענית לי לגבי איך אני מעדכן את הגירסא שנתת לי בראווטר ? הקובץ מקובץ וצריך לפתוח אותו ולשנות שם משהו ... לא הבנתי ...

אוראל

פורסם

מצטער , אבל אני ממכשיר נייד...אין לך צורך בעדכון , מכיוון שזאת אותה גרסה כמו החדשה שלך. אני לא שמעתי על גרסה חדשה יותר , אז תשאלה על 31 את בזק , למרות שאני מניח שאין כמעט הבדל... אתה רוצה להגדיר ap שמחובר בכבל רשת או ap אלחוטי לגמרי?

פורסם
  • מחבר

היי ,

הבנתי , אני ישאל את נזק, אמממ את בזק :-) ...

בכל מקרה , הגירסא שנתת לי זו גירסא יותר טובה ממה שיש לי על הראווטר בגלל שהיא נקייה ישר מהאתר של netgear , מה שיש לי היום היא אומנם גירסא זהה , אבל של בזק וכמו שאמרת יש שם את ה FREE WIFI של בזק שלוקח לי רוחב פס .

ניסיתי לעשות עדכון עם הגירסא שנתת לי , אבל אני לא מבין איך אני מעדכן ?? (אני לא מדבר איך להעלות את הקובץ לראווטר עצמו) אני מתכוון לזה שהראווטר לא מכיר את הקובץ שהורדתי מהלינק שלך ..

צריך לעשות לו איזה פתיחה מקיבוץ , ואחרי זה לקבץ אותו שום ולשנות לו את שם הקובץ ל chk ..

את כל התהליך הזה אני לא מבין איך לעשות , אפשר הסבר ממך ?!

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים