עבור לתוכן

מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת

Featured Replies

פורסם

היי אני מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת שתכלול את מקשי המספרים בצד ימין. אין צורך במקשי מקרו (אבל אם יש גם בסדר). מקשים אנגלית ועברית. בסביבות 400-600 שקל. חשוב שיהיה אפשר להנמיך את חוזק התאורה. שמתי עין על הCM TRIGGER אבל באייבורי וKSP אין חום ואדום. חשבתי ללכת על השחור אבל ראיתי וידאויים וזה נשמע כמו המקלדת הרגילה שלי והבנתי שאין פידבק.הייתי שמח ללכת על הK60 של קורסייר אבל אין להם תאורה. ואני משחק בעיקר FPS אם זה משנה.

פורסם

אני לא יודע מה לגבי KSP,

אבל באייבורי קיבלנו השבוע את הCM TRIGGER עם סויצ'ים חומים ואדומים. והן כרגע נמצאות בחריטת לייזר לאותיות עברית, הן יהיו זמינות במלאי במהלך השבוע הקרוב.

גם אני חיפשתי סויצ'ים חומים ולא היה לי כוח להמתין ל CM TRIGGER, מה גם שהתאורה שלהן אדומה ויש כמה תלונות על הכבל שלהן.

בסוף קניתי את ה- LOGITECH G710+ עם סויצ'ים חומים.

תוכל למצוא אותה גם בKSP וגם באייבורי ב625 ש"ח.

היא אצלי כמה ימים ואני פשוט מת עליה.

לסויצ'ים יש את ההרגשה הקליקית הסקסית של מכנית והם לא רועשים כמו הכחולים.

תאורה בצבע לבן שניתן לשלוט עליה.

הייתי נותן לה 10/10 אבל דבר אחד מציק לי זה שהמשענת ליד די קצרה ויש לי ידיים גדולות אז..

9/10 אצלי.

אם אין לך כוח להמתין ולא אכפת לנצל את כל הקתציב שלך לך על הלוג'יטק.

אם אתה רוצה לחסוך קצת ולא אכפת לך לחכות כמה ימים,

אני מאמין שיתמחרו את הCM TRIGGER בסביבות ה500 שקלים פלוס מינוס (בדרך כלל סויצ'ים חומים ואדומים קצת יותר יקרים מכחולים ושחורים)

מה שכן לדעתי אל תלך השחורים אני מתעב אותם. הן מרגישות כמו מקלדת רגילה לכל דבר.

ואני ממש לא אוהב את הK60 למרות שיש לי חיבה ענקית לCORSAIR.

(יש לנו אחת כזאת בחנות אז יצא לי להתנסות בה. לא מרגישה משהו O.o)

פורסם
  • מחבר

האם אפשר לבוא לחנות ולנסות קצת? ראיתי שבחלק מהאריזות יש חלון שאפשר להקיש

פורסם

אתה עובר על חוקי הפורום, אתה בעל ענין וזה חייב להופיע בחתימה שלך, לא זכור לי שראיתי בעלי ענין שמציעים מוצרים מהחנות שלהם, אם זה יקרה הפורום ידרדר

תפנה בבקשה למנהלים ותברר איך לפעול (סביר להניח שזה רשום בתקנון)

אתה לא רוצה להופיע כבעל ענין? אין בעיה אל תתייחס תמליץ על החנות שאתה עובד בה

פורסם

א. לא המלצתי על חנות ספציפית. אמרתי שבסך הכל אני יודע מה קורה אצלנו כי גם אני רציתי לקנות את המקלדת שהוא מחפש, ולא יודע מה קורה בKSP.

ב. כשהמלצתי לו על הלוג'יטק, אמרתי שגם לאייבורי וגם לKSP יש אותה באותו המחיר, אז איפה אתה רואה פה בדיוק שאני "בעל עניין"?

ג'. תאמין לי שאם בKSP היה את הLOGITECH במחיר זול משמעותית הייתי הולך לקנות אצלהם אפילו שאני עובד באייבורי.

מצידי שיקנה בKSP או אצלנו או בTMS אם יש להם יותר זול, אני לא בעל עניין ולא נעליים.

לא המלצתי על חנות ספציפית.

יגיד לך יותר מזה, אם הייתי רוצה להופיע כבעל עניין הייתי מבקש להופיע.

אני עובד באייבורי ועם כל הכבוד למקום עבודה שלי, אני לא אשתמש בפורום כ"בעל עניין" גם אם מנהלי הפורומים כן נותנים לגיטמציה לדבר הזה.

אני לא רואה סיבה לשבת פה בפורום ולהתחיל למשוך לקוחות לחנות ספציפית.

לא משלמים לי על זה וזו לא העבודה שלי. אני לא יחצ"ן של אייבורי.

אני חושב שזה פסול להיות "בעל עניין" בלי שום קשר.

פורום זה מקום ציבורי ולכל אחד יש את זכות הבחירה שלו בסופו של דבר.

מצטער אם זה נשמע ככה זו ממש לא הייתה כוונתי.

לעניינו אני יודע שגם בKSP וגם באייבורי נותנים לנסות את המקלדות אז תרגיש חופשי. רק תברר איפה יש מלאי לפני שאתה הולך כי אני יודע שלא בכל הסניפים של אייבורי וKSP המקלדות זמינות במלאי.

(בגלל שעושים להן חריטה בלייזר לאותיות עברית, האריזות גם ככה פתוחות)

פורסם
  • מחבר

אולי תדבר איתו בהודעות פרטיות במקום פה? זה לא עוזר לי ממש

פורסם

וואו אתה ממש קטנוני,

אבל אני מניח שיש משהו בדבריך.

להבא אני אשתדל לתת לינקים מזאפ. בסדר?

:smiley7:

:s0927:

איך אני פונה למנהלים לבקש להיות "בעל עניין" בשביל שלא יקטלו אותי פה לפעמים הבאות?

לאיזה מנהל אני צריך לפנות?

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה להשאר ״אחד מהחברה״ אל תהיה בעל ענין, פשוט אל תזכיר את החנות שאתה עובד בה

פורסם
לדעתי אם אתה רוצה להשאר ״אחד מהחברה״ אל תהיה בעל ענין, פשוט אל תזכיר את החנות שאתה עובד בה

אז אתה רוצה לומר לי בעצם, שבאופן עקרוני אסור לתת לינק לשום חנות אם אני לא "בעל עניין"?

זו שטות גמורה לדעתי, ואם אין את המוצר בזאפ? אני יכול להראות לך עשרות דוגמאות של מוצרים שלא נמצאים בזאפ אבל כן מפורסמים באתרים של החנויות השונות.

אתה רוצה לומר לי שכל מי שנותן פה לינקים לחנויות כאלו ואחרות הוא בעל עניין?

חוצמזה אני בסך הכל נתתי לינק הנה זה המוצר, תאמין לי שאם אנשים נכנסים לפה לבקש המלצות או חוות דעת למוצרים מסויימים גם אם נותנים להם לינקים לחנויות ספצפיות-

הם בסופו של דבר בודקים בזאפ מחירים או אפשרות של הזמנה מחו״ל.

מעבר לכך- כשנתתי לינקים זה לא שאמרתי ״לך תקנה באייבורי זו החנות הכי זולה בארץ״ או משהו בסגנון.

בסך הכל נתתי דוגמא-

אז כן ברור שיהיה לי יותר טבעי לתת לינק מהחנות שאני עובד בה כי יש לי יותר היכרות עם האתר שלנו ויקח לי 10 שניות למצוא את המוצר לעומת חיפוש באתרים אחרים.

לדעתי

זה קצת מוגזם מה שאתה אומר.

פורסם

אם אתה עובד בחנות מסויימת ונותן אליה קישורים אנשים צריכים לדעת את זה, אני לא בטוח שזה מותר צריך לקרוא בתקנון, מי שנותן לינקים לא עובד באף חנות ואז הוא יכול להמליץ ,להפנות לאן שהוא רוצה, התחום האפור כמו כל דבר בחיים זה סמויים שאני מקווה שאין

פורסם

מספיק שרשמת באייבורי קיבלנו השבוע..

אסור לך בשום אופן לפרסם את החברה שאתה עובד בה כאן בפורום ומין הראוי שתוגדר כבעל עניין.

פורסם

אני יודע שאסור להמליץ פה על חנויות ספציפיות.

ובמאמר מוסגר אני יאמר שלא באתי בגישה של ״בוא תקנה באייבורי זה הכי זול״.

לא המלצתי על אייבורי ששם זה המקום הכי כדאי לקנות בו.

הבחור אמר שהוא חיפש את המקלדת הזאת עם סויצ׳ים חומים/ אדומים ואני במקרה התעניינתי באותה המקלדת לפני כחודש וחצי ואמרו לי באייבורי שהן צפויות להגיע לארץ .

בואו נעזוב את זה שבסוף גם החלטתי שלא לקנות את המקלדת הנ״ל וקניתי את הלוג׳יטק ואמרתי ש״גם באייבורי וגם בKSP יש את המקלדת הזאת ב625 ש״ח״.

אני עובד באייבורי והצעתי לו לקנות גם מאייבורי וגם מKSP.

אז בעל עניין של מי אני בדיוק?!

אם אתם באמת באים וקוטלים אותי על זה שאני ״בעל עניין״ למה שאני אמליץ לו על חנות אחרת?

ולא סתם חנות עוד אחת מהמתחרות הכי גדולות של אייבורי אם לא הכי גדולה.

זה נראה לכם הגיוני?

במקום להאשים סתם תחשבו קצת בהיגיון.

ה״עניין״ היחיד שלי בתגובה היה לעזור לבחור ולתת מידע/המלצה/חוות דעת.

זו הרי המטרה של הפורום הזה לא?

אז בואו תפסיקו בבקשה לקטול אותי ולהפוך את השרשור הזה לספאם מיותר

ו- כי זה באמת מיותר מה שאתם עושים.

אף בן אדם שעובד בחנות X יבוא ויאמר ״אתה יכול לקנות את המוצר גם בחנות X וגם בחנות Y.״

אינטרס?

I Dont think so.

פורסם
  • מחבר

צריך לפתוח פורום ספאם לשם נשלחות כל הודעות הספאם. תודה לMrFantstic על המידע בכל אופן.

אשמח לשמוע עוד המלצות!

פורסם
היי אני מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת שתכלול את מקשי המספרים בצד ימין. אין צורך במקשי מקרו (אבל אם יש גם בסדר). מקשים אנגלית ועברית. בסביבות 400-600 שקל. חשוב שיהיה אפשר להנמיך את חוזק התאורה. שמתי עין על הCM TRIGGER אבל באייבורי וKSP אין חום ואדום. חשבתי ללכת על השחור אבל ראיתי וידאויים וזה נשמע כמו המקלדת הרגילה שלי והבנתי שאין פידבק.הייתי שמח ללכת על הK60 של קורסייר אבל אין להם תאורה. ואני משחק בעיקר FPS אם זה משנה.

Logitech G710+ תתאים לדרישות שלך. יש לה סוויצ'ים חומים כולל תאורה על המקשים וחריטה בעברית.

הסוויצ'ים החומים הם מצויינים ונוחים גם למשחקים וגם להקלדה. ניתן להשיג אותה באייבורי וב-KSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים