עבור לתוכן

4dx ומשהו הזוי בנוגע לYESPLANET

Featured Replies

פורסם

אהלן

מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל?

ובנוגע לYESPLANET

אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה.

הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET.

לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

פורסם

השם "סינמה סיטי אינטרניישיונל" קיים רק מ1997, אז התחילה החברה (שמקורה בישראל) להתפתח לחו"ל. השם הישראלי היה קיים הרבה לפני כן, ונראה שהם לא מצאו לנכון לשנות מותג מוכר. ייתכן שהחברה בכלל לא טרחה לרשום את השם כסימן מסחרי בישראל עקב חוסר כוונה להשתמש בו, וייתכן שבעלי סינמה סיטי פשוט הקדימו אותם ברישום אף כי הסינמה סיטי בגלילות נפתח רק 5 שנים אחרי זה (יש להניח שההקמה ובמיוחד הביורוקרטיה הנלווית התחילה זמן רב לפני כן).

פורסם
והאם זה משתלם בכלל?

איזו מין שאלה זאת?

אם מתאים לך לשלם כך וכך שקלים על סרט בקולנוע אז עבורך זה משתלם. אם לא, אז לא..

אני לא חושב שיש מחירים מיוחדים לסרטים ספציפיים. כן יש מחירים גבוהים יותר עבור סרטי 3D, עבור אולם VIP (באופן טבעי) וגם עבור ימים מסויימים (סופ"ש). יכול להיות שהתוספת לסופ"ש קיימת רק ב-VIP ולא באולמות הרגילים האמת, אף פעם לא בדקתי.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

ראיתי Lone Ranger באולם 4DX. לדעתי גימיק סתמי לחלוטין. אתה משלם פרמיה על כיסאות רועדים וקצת אפקטים של רוח. כדי שאפקט הרוח יהיה מורגש יותר המיזוג באולם חלש משמעותית בהשוואה לאולמות רגילים. גם המסך קטן יותר. בשביל חוויה חד פעמית אפשר להוסיף עוד 20 שקל למחיר הכרטיס. יותר אני לא הולך לאולם כל עוד לא יצאו סרטים שמנצלים את הפורמט כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים