עבור לתוכן

האם אני יכול לעשות OC לכרטיס רפרנס HD7970?

Featured Replies

פורסם

רוני יחסית לתקופה החמה הטמפ' סבירות(אולי מעט גבוהות), הייתי ממליץ לך להעלות את סיבובי המאוורר אך אתה מתלונן על הרעש..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל אם אני יעלה את הסיבובים ל55 או 60% זה לא יהרוס את המאוורר?

שיחקתי כך בOC של 1100 למעבד עם 1475 לזיכרונות בקריסיס 3 על אולטרה עם דייריקס 11 ורזולוציה גבוהה ואני מקבל בבמוצע רק כ65 עד 70 FPS בלבד , חום הליבה היה על 74 מעלות במאוורר על 50% , מה דעתך ?

נערך על-ידי rony1880r

פורסם

לעניות דעתי הענייה, המדדים שלך מצויינים - ביצועים מעולים.

וטמפרטורה של 82 מעלות לכרטיס מסך לא נשמעת לי גבוהה כשהכרטיס במאמץ.

לגבי לאמץ את המאוורר מעל ל 50% אני לא מבין את הבעיה.

המאוורר מתוכנן לרוץ במהירות הקסימלית שלו (100%), מדוע שתהיה בעיה ב 60% או יותר ?

לגבי הרעש של המאוורר - זה ממש עונש כשהקירור זול,

צריך לחשוב על זה היטב בעת רכישת הכרטיס - שווה להשקיע מעט יותר

בשביל שקט נפשי ושקט אקוסטי...

פורסם
  • מחבר

היי

לאחר OC ל 1100לליבה +1575 לזיכרונות עם מאוורר על 60% אני מקבל בBB3 מ75 עד 90 FPS בשלב השני , צירפתי גרף של הטמפרטורות, מה דעתכם, אני יכול להמשיך עם הOC הגבוהה הזה?

פורסם

אני לא מבין איך הכרטיס עדיין יציב בתדרים האלו ללא תוספת מתח...בדוק בOCCT למציאת שגיאות.

כמו כן תגדיר פרופיל קירור אינטנסיבי יותר לפי המדריך, אחרת הכרטיס לא יקבל בזמן את הקירור הדרוש לו.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורומים מח"ול שכן אפשרי ללא תוספת מתח לתדרים שאני הגדרתי ,רק מעל לזה חייבים לגעת גם במתח אם רוצים להעלות תדר גבוהה יותר , יכול להיות שספציפית הכרטיס שלי יכול להיות יציב כך , שמתי את המאוורר על 60 % שזה שומא על טמפרטורות מתחת ל80 מעלות .

פורסם

הרצת OCCT לבדיקת שגיאות?

מניסיון עם החיישן של כרטיסי AMD הוא לא מעדכן כמו שצריך את הטמפ׳ ובכל מונע מהכרטיס לקבל קירור נכון, תעבוד לפי המדריך שוב אני אומר..

פורסם
  • מחבר

עשיתי כ30 דקות בדיקת יציבות עם OCCT עם OC ליבה ל1100 ולזיכרונות על 1500 ללא כל שגיעה, חום הליבה היה כל הזמן על 72 מעלות והמאוורר על 60%.

הגעתי ליכולות של כרטיס שבגירסת GHZ , נראה לי שהכרטיס הספציפי הזה הוא חיית OC.

נערך על-ידי rony1880r

פורסם
  • מחבר

היי

שידרגתי את הביוס לגרסת GHZ עם קובץ הפעלה פשוט EXE שלפי האתר הזה:

http://en.expreview.com/2012/07/15/new-bios-turns-reference-hd-7970-into-ghz-model/24148.html

עכשיו בבדיקת GPU Z זה מראה לי 1050 לליבה ו1500 לזיכרונות , זה פשוט מדהים הקובץ הזה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

היי

שידרגתי את הביוס לגרסת GHZ עם קובץ הפעלה פשוט EXE שלפי האתר הזה:

http://en.expreview.com/2012/07/15/new-bios-turns-reference-hd-7970-into-ghz-model/24148.html

עכשיו בבדיקת GPU Z זה מראה לי 1050 לליבה ו1500 לזיכרונות , זה פשוט מדהים הקובץ הזה.

פורסם

זה מעלה גם את המתח?

פורסם

זה לא מעלה את המתח, מתח הסטוק ברוב כרטיסי ה-7970 הוא 1.175, רוני הוריד פשוט ביוס עם תדרים נעולים כבר לתדרים שהוא ציין(OC מהמפעל).

אוברקלוק אמיתי עושים על ידי הזזת מתג הביוס ל-LN2 וביטול כל ההגנות.

כל עוד הוא לא שינה מתחים זה לא ממש OC רציני ולא ממש תהיה סכנה או התחממות גבוהה לכרטיס.

כל עוד הכל עובד כמו שצריך עדיף לא לגעת בביוסים, באותה מידה הוא יכל להגדיר פרופיל בMSI AB עם פרופיל זהה ל-OC באותם תדרים.

חוץ מזה אני בספק אם הכרטיס יציב לו על1100/1575 לאורך זמן במשחקים, הוא גם לא דיווח האם הכרטיס עבר OCCT של 20 דקות.

פורסם

טוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים