פורסם 2013 ביולי 2512 שנים הייהמחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתייםלפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעיןהכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49מערכת ההפעלה מעודכנת גם היאניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזרהוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישהכול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאתתודה לעוזרים
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים בגוגל תמצא המון שרשורים בנושא driver stopped working. לי זה קרה בעבר עם כרטיס amd based של asus. תכלס קראתי הרבה ושום הצעה לא עזרה, רק החלפה שלו פתרה את הבעיה (אצלי היה win7). ואכן זה לא קרה בעומס אלא דווקא אתרים מסוימים שכנראה משתמשים בjava או shockwave או flash. נסה לעדכן java, shockwave, flash player ולהשתמש בדפדפן שאינו explorer. נערך 2013 ביולי 2512 שנים על-ידי yogev_23
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר הג'אווה אצלי כבר מעודכןאין לי shockwave על המחשבוהפלאש מעודכן גם הוא ואני על כרום כבר כמה שנים חחאין מצב שהבעיה נובעת ממקום אחר חוץ מהצורך להחליף כרטיס?
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר המחשב פתאום נתקע ללא סיבה והמסך נהיה שחור ואז חוזר שחלקים מימנו עדיין שחור לכמה שניות ומופיע בצד הודעה כזאת פחות או יותר:http://img9.imageshack.us/img9/9730/unlednni.png
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים הג'אווה אצלי כבר מעודכןאין לי shockwave על המחשבוהפלאש מעודכן גם הוא ואני על כרום כבר כמה שנים חחאין מצב שהבעיה נובעת ממקום אחר חוץ מהצורך להחליף כרטיס?אם בwin7 המערכת שלך כן יציבה, לא הייתי מחליף כרטיס. גם ככה 8 די פח.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים שמת לב שההודעה אומרת שהגרסה של הדריבר שקרס ישנה יותר מהגרסה שציינת שיש לך? אולי הוא לא מותקן כמו שצריך?
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים הבעיה נפוצה בכרטיסים בגרסת OC, הבעיה נגרמת מדי פעם עקב חוסר יציבות של הכרטיס מבחינת מתח.קרה לי כמה וכמה פעמים במהלך ביצוע OC לכרטיסי המסך שלי..
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר שמת לב שההודעה אומרת שהגרסה של הדריבר שקרס ישנה יותר מהגרסה שציינת שיש לך? אולי הוא לא מותקן כמו שצריך?אני יודע..זה למה אמרתי פחות או יותר..התמונה ההיא מגוגל אך זה אותה הודעה שמופיעה אצליהבעיה נפוצה בכרטיסים בגרסת OC, הבעיה נגרמת מדי פעם עקב חוסר יציבות של הכרטיס מבחינת מתח.קרה לי כמה וכמה פעמים במהלך ביצוע OC לכרטיסי המסך שלי..גם אם ה-OC הוא מהיצרן?אף פעם לא התעסקתי בתחום הזה בכרטיס מסך הזה או בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.