עבור לתוכן

זה רק אצלי או שה-GALAXY S4 שותה את הבטריה ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בפלאפון :-) רוב הזמן עם קליטה סבירה. היום שמתי לב שבישום הבטריה הוא רושם שרוב הצריכה מתחלקת בין המסך ל-android OS... אבל הוא לא אומר מה בתוך ה-Android OS זולל את הסוללה.

• תגובות 58
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע שהמכשיר שלך לא נכנס כמו שצריך למצב שינה

תתקין WKELOCK DETECTOR ותברר למה

פורסם
  • מחבר

מעניין :-) Skype, Facebook' Gmail מעסיקים אותו

אבל יש הפרש עצום בין Total Awake time לבין סכום כל הישומים שהוא רושם....

- - - תגובה אוחדה: - - -

הנה חלק מההפרש - מעבירים למצב מתקדם ואז מסתבר שה-MEDIA אוכל כמות יפה של מעבד.... כנראה כל ההתראות.

פורסם

יש לי SGS4 לבן

לא יודע על מה אתם מדברים, הסוללה מטורפת! אני מטעין אותו כל לילה אבל היום אני משתמש בו בצורה מאוד אקטיבית

פייסבוק, אינטרנט, הרבה מאוד (מאוד) וואטסאפ, מוזיקה בבלוטוס ברכב.

אבל פה הקאטץ'

הוא עושה לי בעיות והרבה (ציינתי שהוא לבן בכוונה) בגלל שנראה לי שהפס ייצור של הלבנים דפוק או משו כזה

אני חווה איטיות, בעיות טאץ', תקיעות. אני בוחר מכשיר לפי החומרה שלו כי אני שונא מכשירים שנתקעים ועובדים לאט

והS4 פשוט זוועה

SGS4 I9500

TOUCH WIZ

שוקל לעשות רוט ולשים רום אחר... לא ממש באלי להתעסק בזה אבל

פורסם
  • מחבר

אמנם המכשיר לי לא "לבן" אבל עד היום (שבועיים בערך) נתקע פעמיים, ופעם אחת כבה לגמרי (היה צריך להוציא סוללה ולהחזיר).

יחסית "סביר",. הבעיה העיקרית שלי זה סוללה שמחזיקה בערך 6 שעות בשימוש ממוצע, ושעה וחצי בשימוש רצוף.

בחנות אמרו לי שזה נורמלי.. (לא ציפיתי לתשובה אחרת לצערי).

פורסם

:bash: לאור הבעיות של משתמשים ותקלות של מכשרי S4 אני הייתי ממזמן מחליף את המכשיר שהוא ממש דפוק ואפילו שוקל לאסוף עוד אנשים עם בעיות ותקלות ומגיש פיצוי או לפחות החלפה של המכשירים הבעייתיים זה בושה שחברה כמו סמסונג מצליחה למרות המכשירים התיקולים הבעייתיים שלה בושה של חברה אני יותר לא קונה מוצרים שלהם מספיק לי הסבל שהיה לי עם הגלקסי 2 שלי למרות שיש כבר דור 4

עדיין יש אותם בעיות חום מגיעה ל 50 מעלות במקום 35 מעלות נורמלי המסך חם מאוד בטרייה נגמרת מהר יותר מדיי מהר

הרבה ניתוקים וקליטה חלשה ברשת וכבויי פתאומי של המכשיר בושה ופדיחה של סמסונג

פורסם
אמנם המכשיר לי לא "לבן" אבל עד היום (שבועיים בערך) נתקע פעמיים, ופעם אחת כבה לגמרי (היה צריך להוציא סוללה ולהחזיר).

יחסית "סביר",. הבעיה העיקרית שלי זה סוללה שמחזיקה בערך 6 שעות בשימוש ממוצע, ושעה וחצי בשימוש רצוף.

בחנות אמרו לי שזה נורמלי.. (לא ציפיתי לתשובה אחרת לצערי).

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך עליו, ו100% אני לא מחדש לך כלום. פשוט להחליף את הבטריה לחזקה יותר

פורסם

root + greenify

מנסיון אישי + מליון תגובות בXDA עוזר מאוד.

וסוכריות M&M ..אתה לא יכול להתווכח עם המכירות שלהם ואין מהלעשות בכמויות כאלו לפעמים יהיה פגם. מה נראה לך שלאייפון אין בעיות?

פורסם

אחוז הבעיות שיש למכשירי סמסונג השונים במיוחד S4 היא הרבה יותר גדולה מאשר של אפל הבעיות שלא פתרו אותם עוד מדור2

כבר רשמתי חבל שמכשיר ישן יותר כמו של אפל ה4 ו4S ואפילו 5 יותר אמנים ומוצלחים סמסונג אולי מציאה

מכשרים משוכללים אבל לא אמינים וזה חבל חבל מאוד

פורסם

אני לא מבין איך אחרי שאנשים קראו על הcci bug, המימוש הקלוקל של big.little והזיופים בבאנצ׳מארקים-ממשיכים לקנות את גרסת i9500 (עם המעבד המתומן) ולא הולכים על הגרסה האמריקאית והמלוטשת יותר i9505.

לדעתי, אחריות של שנתיים מהיבואן הרשמי לא שווה את ההתעסקות עם הגרסה הזו.

פורסם

כי "8" ליבות נשמע מגניב יותר מ4 .. ואנשים תמיד אוהבים את זה מה שנשמע מגניב/טוב יותר .

פורסם

אני משתמש ברום pilot x גרסה 3, עם אפליקציות של ds battery save, lux lite, juice defender ובקלות אני מגיע ל24 שעות בין הטענה להטענה.

יש ימים שאני אפילו מטעין פעם ביומיים, ואני משתמש יחסית הרבה.

מה שכן יש תהליך שנקרא media server שהוא סורק את כל המדיה על המכשיר שלך (תמונות שירים וכד') ולפעמים הוא מתחרפן וטוחן את כל הבטריה.

פורסם
  • מחבר

איך מאיטים את התהליך הזה ? האפליקציות האלה רלוונטיות גם ל-ROM הרשמי של סמסונג ?

לגבי 9505 - אני לא קניתי מהיבוא הרשמי, אבל קיבלתי 9500, לא כל המקבילים הביאו את ה-9505....

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אתה מתכוון שרק לI9505 הסוללה יורדת מהר ? כי בעז"ה עוד מעט מגיע לי גלאקסי 4 I9500 מחול ואני מאוווד מקווה שהסוללה בסדר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים