עבור לתוכן

לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L

Featured Replies

פורסם

אבקש לוודא שהלוח הנ"ל מתאים להתקנת זיכרון DDR2 במהירות 1066.

לא כ"כ מתמצא בדברים הללו, אז תודה מראש.

פורסם

מתאים מנסיון אישי.

אבל בשביל שהם יעבדו ב1066 תצטרך להגדיר את זה בביוס.

פורסם
  • מחבר

כל זכרון שמותקן במחשב צריך להגדיר בביוס?

כרגע מותקן בו DDR2-667Mhz. האם כשהרכיבו את המחשב הגדירו בביוס התאמה למהירות הזו?

פורסם

לא.

אבל זכרון במהירות 1066 מוגדר כמפועל ב"מצב המהרה" בלוח הזה ולכן זה משהו שהמשתמש צריך לבצע ידנית.

פורסם
  • מחבר

יש להמהרה כזו איזה השלכות על הפעילות של המחשב?

בטח לא כמו המהרה של רכיב כמו מעבד או כרטיס מסך - אבל בכל זאת?

פורסם

לא חושב.

מצד שני, גם ההבדל בין 800 ל 1066 הוא דיי זניח.

פורסם

אין השלכות שלליות, שכן הזכרונות אמורים לעבוד בתדרים האלה, והצ'יפסט מסוגל לתת אותם ללא בעייה. מה שכן, שים לב לוולטז' שהזכרונות שלך צריכים ב1066. סדרך כלל זה יהיה מעל זכרונות רגילים של 667/800. תלוי בדגם כמובן.

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר לי שצריך לוודא את ההתאמה של ה-BUS בביוס.

בכלל, האם יהיה הבדל מהותי בין מהירות זיכרון חדשה של 667Mhz לבין 1066, כשהשדרוג האמיתי הוא הכפלת כמות הזיכרון מ-2 גיגה,ל-4?

פורסם

הלוח כברירת מחדל יפעיל אותם על 800mhz. אם יש לך 4 סטיקים, הסיכוי שיעבדו על 1066 אפסי (גם אחרי הגדרות בביוס) - מנסיון. גם העלאת MCH לא עזרה ועוד פרמטרים. אני מניח שאתה מתכוון להרחיב זיכרון (כלומר להוסיף סטיקים חדשים יחד עם הקיימים ולא במקום), קח בחשבון שתהיה מוגבל למהירות הסטיק הכי חלש. אז אולי אין לך טעם להשקיע ב1066 אם הסטיקים הקיימים 800

פורסם
  • מחבר

יש 2 סטיקים - כל אחד גיגה.

אני רוצה להחליף לשני סטיקים- כל אחד 2 גיגה.

יותר מ - 4 גיגה לא יכול כי אני עובד עם מערכת הפעלה 32 ביט.

יש בלוח 4 סלוטים. יש משמעות אם יותקנו 4 גיגה בשלושה סלוטים - 1+1+2, או 4 גיגה שיותקנו 2+2?

נערך על-ידי ilanb0

פורסם

בסופו של דבר, ההבדלים יהיו זניחים. תשקיע בפתרון הכי זול.

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת - האם יש הבדל אם משתמשים בסלוט אחד של ארבע גיגה, שני סלוטים של 2 גיגה או 4 סלוטים של 1 גיגה כ"א?

פורסם

הלוח עובד עם זכרונות DDR2 בלבד

המהירות תהייה לפי הרכיב הנמוך יותר

המתח 2.1V

פורסם
  • מחבר

מיכאל תודה, אבל לא זו היתה השאלה:

השאלה היא איזה תצורת עבודה עם הזכרונות תתן את התועלת הרבה ביותר (או שזה אולי לא משנה)?

כרגע יש שני סטיקים של 1 גיגה. אני רוצה להגדיל ל - 4.

האם לרכוש סטיק אחד של 4 גיגה, או להשתמש בקיים ולרכוש אחד של שני גיגה, ואולי עדיף שכל הסלוטים יהיו מלאים ובעצם לרכוש עוד שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד?

פורסם

בתיאוריה, עדיף מספר זוגי של סטיקים בגודל זהה.

הכי טוב זה 2 סטיקים זהים, פחות טוב זה 4 סטיקים זהים, פחות טוב זה 2+1+1 ופחות טוב מזה זה סטיק 1. זה בתיאוריה. מעשית - אתה לא תבחין בשום הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים