עבור לתוכן

TP-Link TLWR841N installation problem (so close!)

Featured Replies

פורסם

Hi guys!

Just bought the TP-Link TLWR841N.

I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router).

So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement.

I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture)

Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the beginning of the installation.

Help! :-)

Sharon

פורסם

What are you trying to install exactly?

all you have to do, is configure the router through its management screen

to get to the management screen connect the router to a computer and type in the following IP address:

192.168.1.1

the authentication info is:

User Name: admin

Password: admin

now all you have to do is configure your router from here

פורסם

ממה שאני מבין מההודעה, הוא נכשל בגלל שהוא לא מצליח לצאת לאינטרנט.

הסיבה היא שאתה מחבר את הראוטר הזה לראוטר אחר ולא למודם.

כמו שרשמו מעליי, תכנסה לכתובת 192.168.1.1 או בקושחות החדשות יותר 192.168.0.1 עם המשתמש והסיסמה admin

תכנס ל-network->wan ושם תבחר ב-dynamic ip

תכנס בתפריט ל-lan ותגדיר כתובת שהיא חלק מהרשת הביתית שלך. (זה יגרום לך להתנתק מהממשק של הראוטר, הכניסה מחדש היא לכתובת שהגדרת).

דבר אחרון, תכנס ל-dhcp ותבחר ב-disabled.

החיבור הפיזי צריך להיות בין חיבורי ה-lan בין שני הראוטרים (גם בטיפילינק).

פורסם
  • מחבר

So when I use the installation disc shouldn't I choose "static ip" ?

And by the way, how do I know if i'm suppose to use static, dynamic or pppoe with my internet supplier? (bezeq)

Any step-by-step guides to follow detailed pics on the procedure you guys suggested using dynamic ip?

It seems like you're saying I don't need to use the installation disc at all, just go through the control panel

My internet connection details when I use the "normal" wire connection going from upstairs without the new router connected

(attached 123)

After I connect the new router where do I go to input the ip?

(attached 124)

פורסם

This is exactly what we are saying.

you don't need to use the disk

פורסם
  • מחבר

Ok thanks ill give it a try tomorrow morning

take notice that i edited my last msg

פורסם

אני יעשה לך את זה הכי פשוט.

אחרי שנכנסת לממשק תבצע את הדברים הבאים.

1.בתפריט תכנס ל-network ואז ל-wan. תבחר ב-dynamic ip (אתה בוחר בחיבור הזה בגלל שהראוטר יתחבר לראוטר שלמעלה ולא לבזק).

2. בתפריט network תבחר ב-lan. תשנה את הכתובת שרשומה ל-192.168.2.254 ומתחת את ה-subnet mask שיהיה 255.255.255.0

* בשלב הזה אתה תתנתק מהממשק. תכנס אליו מחדש הפעם בכתובת 192.168.2.254

3. תכנס בתפריט ל-DHCP ותסמן למעלה disabled.

4. תחבר את הפורט הצהוב עם המספר 1 לראוטר למעלה.

5. תגלוש.

פורסם
  • מחבר

היי,

מצטער על הבורות אבל למה אתה מתכוון ב"ממשק"?

אני מאלה שצריך להראות להם "הנה תלחץ פה. לא מקש שמאלי, מקש ימני. כן כנס ל properties.."

ואת המערכת לחבר כמו בשרטוט הבא?

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.gif

פורסם

בתמונה הראשונה שצירפת יש כל מיני כתובות.

תחבר את המחשב לטיפילינק ותכנס לשם שוב.

יש שם שער ברירת מחדל. תרשום את המספרים שרשומים בשער ברירת מחדל. תפתח דפדפן ותרשום את המספרים בשורת הכתובת.

בחלון של המשתמש והסיסמה תרשום admin בשתי השורות. גם במשתמש וגם בסיסמה.

זהו. אתה בממשק של הראוטר.

פורסם
  • מחבר
בתמונה הראשונה שצירפת יש כל מיני כתובות.

תחבר את המחשב לטיפילינק ותכנס לשם שוב.

יש שם שער ברירת מחדל. תרשום את המספרים שרשומים בשער ברירת מחדל. תפתח דפדפן ותרשום את המספרים בשורת הכתובת.

בחלון של המשתמש והסיסמה תרשום admin בשתי השורות. גם במשתמש וגם בסיסמה.

זהו. אתה בממשק של הראוטר.

אוקי,

ולחבר את הטיפילינק כמו בשרטוט שמצורף בהודעה הקודמת? כי בהתחלה חיברתי את הכבל מהראוטר הישן לחדש דרך חיבור ה WAN (אצלי זה בצבע כחול ושאר החיבורי 1-4 צהובים) ואת המחשב במרתף לחיבור צהוב מס' 1. אני רואה שאני צריך להשתמש רק בחיבורים 1-4 ולא ב WAN. הבנתי נכון?

פורסם

כן

רק חיבורים צהובים. תכלס זה לא משנה איזה. אבל לא ב-WAN

פורסם
  • מחבר

אחלה, היו קצת בעיות בהתחלה אבל אחרי כמה ניתוקים חיבורים של המודל והראוטר הישן יש לי עכשיו אינטרנט ו WIFI במרתף

תודה רבה חבר'ה! ו

Illectronic בפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים