עבור לתוכן

מערכת ה cnr ש 014 הולכים להשיק

Featured Replies

פורסם

014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם)

אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...

פורסם

הלוואי, אולי זה יפתור את כל הבעיות בין 014 להוט סוף סוף ! אם תצליח להיכנס לפיילוט אני מאוד אשמח אם תעלה לכאן תחקיר על ההבדל בין החיבור הקיים ולבין המערכת המנוהלת החדשה

פורסם
  • מחבר

קודם שאצליח .. הרבה גורמים מעורבים בכדי שאכנס לפיילוט

אגב 013 מפעילים מערכת דומה מזה כמה חודשים טובים , אני לא יודע אם זה קשור אבל ה 100 מגה שלהם וללא חייגן אצלי עובד אחלה

פורסם

זה פיילוט שרץ כבר כמעט שנתיים וולא עתיד ברור , בכל שדרוג מעבירים עד כ10000 לקוחות וזה תלוי מיקום,

אל תפתח ציפיות יותר מידי זה נושא שממש זוחל

פורסם
  • מחבר

לפי הבנתי 013 כבר בתוך העסק הזה מזה מספר חודשים , לא?

פורסם

אין מושג לי מושג מה קורה ב013,

מה שכתבתי התכוונתי ל014

פורסם
  • מחבר

אם ככה חבל שללקוחות שכבר עברו ב 014 ל CNR לא הפעילו גיימר או שמא הם כן מקבלים תעדוף טוב יותר ?

פורסם

תהליך הCNR בבל זה קודם כל בשביל לחסוך עליות כגוון כתובות IP או לגלות אנשים שבחוב אצלהם ואצל התשתית לא בחוב(שמן הסתם הם על לMPLS כך שגולשים בלי לשלם ולבבל אין דרך לגלות זאת).

בסוף אחרי כל הבירוקרטיה אם זהב ישתלם יציאוו שירותים , ואף אחד לא יקבל גיימר בחינם תהיה בטוח

פורסם
  • מחבר
תהליך הCNR בבל זה קודם כל בשביל לחסוך עליות כגוון כתובות IP או לגלות אנשים שבחוב אצלהם ואצל התשתית לא בחוב(שמן הסתם הם על לMPLS כך שגולשים בלי לשלם ולבבל אין דרך לגלות זאת).

בסוף אחרי כל הבירוקרטיה אם זהב ישתלם יציאוו שירותים , ואף אחד לא יקבל גיימר בחינם תהיה בטוח

אם ככה הם אמורים לזהות חיבור עם חייגן על גבי mpls ולא לאפשר אותו יותר?

פורסם

זה לא קריטי ולא חשוב,

מה שחשוב שבMPLS הם מקצים כתובות איפי חיצוניות שנמצאות בניהול הוט, ואין להם דרך לחסום גלישה למי שלא שילם (אלה אם כן מדברים עם הוט , מה שפשוט לא קורה ומסובך למעקב)

לדוגמא בבזק או עם חייגן , אך שלא משלמים ישר שמים סטיקי של חוב ואי אפשר לגלוש עד שמשלמים

ובחייאת שתתפלא כמה מקרים כאלה עם הוט יש

>>>הפסד כספי

פורסם
  • מחבר

לא מתפלא ..אני זוכר זאת עוד מימי כתומך טכני לפני עשור - כבר אז היו קומבינות שכאלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים