פורסם 2013 ביולי 2412 שנים חחח אתה צריך להוריד את הכלי הזה למחשב אחר.יש לך את ה ISO של הווינדוס?במידה וכן הורד בבקשה את הכלי שהבאתי למחשב האחר פתח אותו וצרוב בעזרתו את הווינדוס על דיסק און קי
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים מחבר חחח אתה צריך להוריד את הכלי הזה למחשב אחר.יש לך את ה ISO של הווינדוס?במידה וכן הורד בבקשה את הכלי שהבאתי למחשב האחר פתח אותו וצרוב בעזרתו את הווינדוס על דיסק און קיאני על מחשב אחר, כמובן. עדיין לא מאפשר לי משום מה...אם אני פשוט מעביר את כח דיסק ההתקנה של ווינדווס ל דיסק און קי זה לא מספיק?
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים לא, לא מספיק.שניה נחפש לך מדריך..בבקשה:http://hamadrich01.blogspot.co.il/2011/08/blog-post.html?m=1 נערך 2013 ביולי 2412 שנים על-ידי obeh
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים ה - ISO במקרה המדובר הוא קובץ תמונה של ווינדוס.בכל מקרה כרגע אני נכנס לישון.אבל ככה על רגל אחת.כרגע יש ברשותך דיסק התקנה של ווינדוס?במידה וכן פעל לפי המדריך הנ"ל: (זה ניראה מסובך אבל זה ממש לא)http://support.microsoft.co.il/windows-7-disk-on-key/ נערך 2013 ביולי 2412 שנים על-ידי obeh
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים מחבר כן, בטח.אני גם צריך להתקין דרייברים לרשת וכו' (זו לא מערכת ההפעלההמקוריך של הלפטופ, אלא מערכת אחרת (ברישיון)
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים אוקי. בכל מקרה נכון לעכשיו שיהיה לך לילה טוב אני אקפוץ להציץ באשכול שלך מחר תעדכן פה אם היו בעיות מיוחדות.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר ההתקנה עברה חלק, אפילו דרייברים יש ולא חסר שום דבר למיטב הבנתי. לא רואה שום בעיה. מה שכן, הכונן Cd עובד סבבה. מתקין משם עכשיו office. מוזר, לא?
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים לא בהכרח יכול להיות שהבקר שלו לא טוב ועושה בעיות בבוט.אני הייתי בודק אם קיים עדכון ביוס ורק אם אתה מרגיש בטוח בעצמך לבצע עדכון כזה אם אתה חושש אז תניח לזה אפשר לחיות בלי כונן דיסקים
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר up- - - תגובה אוחדה: - - -upטוב, כנראה שזה היה רק סימפטום להארד דיסק דפוק.התקנתי, עשיתי מחיצות, התקנתי תוכנות והכל התחיל טוב, ודי מהר הוא התחיל לעבוד לאט להחריד. ממש ממש לאט...בשלב מסויים הוא לא עלה כי "no bootable drive"...ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב- לא נותן להתקין.מחקתי את כל המחיצות שוב- עדיין לא נותן להתקין.זה בוודאות הארד דיסק, נכון?
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר יש כניסות אחרות במחשב נייד?בכל מקרה- פתחתי, הוצאתי, הכנסתי מחדש- ונאדה. אותו דבר... נערך 2013 ביולי 2812 שנים על-ידי דאגלס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.