פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר אוקי אז אני ילך על הסאן ביםאחד יספיק אבל אני אוהב אור אחיד בכל המארז אז אני קונה שתייםאחד עם אדפטר ואחד בלי...תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר סליחה על ההקפצה ההודעה עברה לדף שלישי ולא רציתי לפתוח תארד חדש באותו נושא...התכוונתי להזמין מחר כל מיני דברים לתאורת המארזאבל עכשיו שפתחתי את המארז והיה אור בחדרנזכרתי שהתאורה הכחולה (שזה הצבע היחידי שאני מוכן לקחת.. כי אני לא אוהב אדום\ירוק) ממש הורסת את הצבע הכתום של הסמארט פאן..שאלה ממש מפגרת אבל מה אתם ממליציםאני אוהב מאוד את הצבע הכתום של הסמארט פאן..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מצד אחד אתה רוצה רק כחול, אבל זה הורס את הצבע הכתום של הסמארט פאן. מצד שני אתה רוצה את הצבע הכתום של הסמארט פאן. תצטרך לבחור מבין שניהם.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אבל אולי בעצם אתה כן יכול לעשות משהו....לשים קטודה כחולה, אבל לשים לדים/לייזר לד בצבע שאתה אוהב ושלא הורס את הצבע הכתום מול הסמארט-פאן.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר מאיפה משיגים לייזר לד כאלה ואיך מחברים אותם? (באים עם 2 רגליים או עם חיבור מולקס)
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים לייזר לד מורכב מקופסא קטנה עם 3 לדים חזקים.הם מתחברים ישירות למולקס.ואפשר לקנות אותם בזיגזג ב40-50ש"ח, ובג'אב טק ב3-4 דולר.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר ובפנדה באלף חמש מאות דולר. =] עריכה: בזיגזג יש רק אחד שמפצל את האור ל3 כיוונים, אני רוצה אחד ממוקד פחות או יותר שיאיר לי איזור לא את כל המארז
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים בעיקרון אתה יכול פשוט להדביק על הלדים בקצוות (הימני והשמאלי) איזולירבנד שחור, ואז יהיה לך אור ממוקד.או שתקנה דבר כזה מג'אב-טק:http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1910&cat=83&page=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.