פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים SunBeam Vs. CoolerMasterשתיהם מגיעים עם אדפטר, שתיהם בערך באותו מחירמי יותר אמין, מי יותר מסיבימי יעשה יותר אור - חשוב מאודמי מהם יותר בהיר ?תודה רבה,רועי.
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים לפי מה ששמעתי ולפי התגובות ל coolermaster יש הרבה בעיות ( פיתאום לא עובד, חלק עובד , עושה קצר, וכו' ) אז ניראה לי שכדי ללכת על הSunBeam שביל הביטחון
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים איזה קטודה? כי אני יודע שהUV של סאן-בים הרבה יותר חזקה... בקשר לרגילות אני לא יודע.
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר ירדתי מהרעיון של ה UV אחרי שהבנתי שאין לי שום דבר להעיר ב UV.. רוב הכבלים שלי מוסתרים לא רואים אותם אז חבל וגם אמרו לי (נראה לי אתה) שלא יראו טוב את אפקט הUV עם קטודה רגילה.. אני מדבר על קטודה רגילה אם אני ישמע מעוד מישהו (חיזוק שמועה) על הבעיות של קולר מאסטר, אני לא יסתכן עם הקניה הזאת ויזמין SUNBEAM
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים כן גם אני אמרתי את זה שלא טוב לערבב רגיל עם UV,אבל למה להסתכן? אתה יודע שהסאן-בים טוב, ואתה לא בטוח שהקולר-מאסטר לא טוב...אז למה לא ללכת על בטוח?
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר לא ידעתי את זה, רק עכשיו שinstall אמר..השאלה שלי עכשיו כזאת, יש לי מארז מידי והקטודה יושבת על הרצפה לכל האורך בקטודה הקודמת (ג'נרי כזאת..) האור היה מגיע עד הכרטיס מסך ומשם הוא היה ממש חלשיש צורך ב2 קטודות של סאן-בים או מספיקה אחת?מארז סימבדה I LU דרך אגב..
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אם תוכל תעלה תמונה של המחשב שלך ( בלי הדלת ) כדי שנוכל לראות את הסידור חוטים, הכרטיסים וכו'וכל נוכל לעזור לך ( לראות אם משהו מפריע לאור להתפשט על כל המארז )
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר ניסיתי את כל האפשרויות בעולםאני לא רוצה לראות את הקטודה בעיניים זה מסנוור אותיבגלל זה שמתי אותה למטה שהפח בחלק התחתון מתחת לחלון מסתיר את הקטודה עצמה..
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים תשים את הקטודה בצד של הלוח אם ואז שחצי קטודה תיהיה מתחת לכרטיס מסך והחצי השני מעליו
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר עדיין מהזווית ראיה שלי רואים את הקטודה וזה מסנוורכנראה שאני ישאר עם הסנדרט.. פס למטה ואם יהיה צורך אז גם פס למעלה
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מגידו הקטודות שאתם מדברים מגיעות עם אופציה להאיר לפי תנודות גלי הקול?אמרתם אדפטר וזה בעצם... סוויץ'?מה עם הקטודות של ת'רמלטייק איך הן?
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים הקטודות של thermaltake בסדר גמור וטובות אבל הקטודות של sunbeam מומלצות יותר ( ממש לא יודע למה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.