עבור לתוכן

אתר לקנית מוצרי אלקטרוניקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המשכתי קצת לקרוא בספר (ספר מצוין ממליץ מאוד למתחילים)

ומצאתי עוד חלק שאין לי מושג מאיפה אני מביא

אני צריך LED אדום שפועל ב1ma לא מצאתי כזה בשום אתר שאני מכיר באינטרנט אני ישמח אם מישהו יכול להביא לי אתר שאני יכול לקנות בו כאלא כי אני ממש לא רוצה ליסוע לתל אביב לקנות כאלא

תודה

• תגובות 36
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חפש לדים הנקראים Low Current LED. לדים אלא בדרך כלל מוגדרים כלדים לזרם של 2 מיליאמפר אבל הם מאירים גם בזרם של 1 מיליאמפר.

פורסם
  • מחבר

ו8 דולר כולל משלוח זה הכי זול שאפשר למצוא?

מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ביותר זול?

ואם לא כמה הם יעלו בחנויות אלקטרוניקה בארץ?

פורסם

בהנחה שמד הזרם שלי לא מזייף, הלדים השקופים מ-taydaelectronics בצבעים אדום, לבן, כחול יאירו גם בפחות מזה.

כמובן שלא תוכל להשתמש בזה לפנס. אבל לאינדיקציה שמשהו עובד זה מספיק.

פורסם
ו8 דולר כולל משלוח זה הכי זול שאפשר למצוא?

מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ביותר זול?

ואם לא כמה הם יעלו בחנויות אלקטרוניקה בארץ?

אצל סימנטוב אלקטרוניקה תשלם אולי 1 שקל ללד בודד או אפילו פחת מזה. אינני יודע מחיר מדוייק מכיוון שאני קונה כמויות.

פורסם

האם תמיד הלדים "הלא שקופים" הם לדים לזרם נמוך מאוד ?

בכל מקרה אתה יכול למצוא את הלדים הנ"ל באריהב: http://www.arihav.com/DataSearch.php?lang=heb

תריץ חיפוש בקטגוריית לדים עם המלל: "**HLMP**"

(כולל כוכביות, בלי גרשיים).

פורסם
  • מחבר

אלעד אתה מדבר על הלד הזה?

http://www.taydaelectronics.com/led-3mm-red-water-clear-ultra-bright.html

אדום שקוף 3MM בתוח יעבוד עם 1-2MA?

פשוט ממש לא בא לי שכל החלקים יגיעו ואז אני יצתרך ליסוע לתל אביב במקום להתחיל לעבוד איתם D:

פורסם

לא מתאים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם תמיד הלדים "הלא שקופים" הם לדים לזרם נמוך מאוד ?

בכל מקרה אתה יכול למצוא את הלדים הנ"ל באריהב: http://www.arihav.com/DataSearch.php?lang=heb

תריץ חיפוש בקטגוריית לדים עם המלל: "**HLMP**"

(כולל כוכביות, בלי גרשיים).

לא.

פורסם

שוב, בהנחה ומד הזרם שלי לא מסייף - כן.

אני מצרף תמונה של הלדים בצבעים אדום (מהקישור שהבאת), כחול, לבן וכתום בגודל 3mm מהאתר taydaelectronics

הזרם שנמדד הוא בין 650µA-750µA

51f8137bcc460.jpgשים לב שעוצמת האור הגבוה יותר מתקבלת בלבן וכחול.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה. לד לזרם של 2 מיליאמפר לעומת לד לזרם של 20 מיליאמפר בדרך כלל יאיר בעוצמה גבוהה יותר בזרם של 1 מיליאמפר או בזרם של 5 מיליאמפר וגם שטף האור יהייה אחיד יותר וגם אורך הגל של הלד יהייה קרוב לנתוני הייצרן בזרם של 2 או 1 מיליאמפר. לכן כתבתי שהלד לא מתאים מכיוון שנתוני הלד נבדקו בזרם של 20 מיליאמפר כמו בקישור שהבחור צירף לכן הלד לא מתאים להגדרה המקובלת Low Current LED.

פורסם
  • מחבר

הלד מיועד לבדיקה בלבד ככה שהעוצה לא משנה לי העיקר שיהיה אפשר לראות קצת אור

אם הלד של TE יעבוד ב1-2 מיליאמפר אני יעדיף ןלקנות אותו במקום לקנות ב8דולר באיבי\ליסוע לתל אביב

תודה רבה

פורסם

מרק10, אני מסכים איתך. רק שלדעתי חבל להוציא כל-כך הרבה כסף על משהו שהוא ללמידה וגם לא הכרחי לפעולה תקינה של המעגל.

פורסם
הלד מיועד לבדיקה בלבד ככה שהעוצה לא משנה לי העיקר שיהיה אפשר לראות קצת אור

אם הלד של TE יעבוד ב1-2 מיליאמפר אני יעדיף ןלקנות אותו במקום לקנות ב8דולר באיבי\ליסוע לתל אביב

תודה רבה

ייתכן מאוד שתתקשה לראות שהלד מאיר מכיוון שהנגד הטורי המחובר ללד הינו בעל טולרנס של 5 אחוז וגם ללד יש טולרנס מסויים ובאור יום קצת קשה להבחין בצורה טובה בלד שמאיר חלש במיוחד לדים בצבעים כמו צהוב וכתום בזרם של 1-2 מיליאמפר.

אני אישית דוחף את הלדים המיועדים לזרם של 2 מיליאמפר בזרם של 5 מיליאמפר בכדי לקבל עוצמת תאורה סבירה.

אם אתה גר בסביבות רמת-גן אוכל לתת לך כמה לדים המיועדים לזרם נמוך חינם אין כסף.

לא רוצה לבאס אותך אבל הזמן שאתה מבזבז באינטרנט ובפורום לחפש רכיבים מתאימים הוא הרבה יותר גדול מהזמן שהיית משקיע בנסיעה לתל-אביב.

תגיע עם רשימה מסודרת+כמויות נדרשות ופנה ישירות לדוד מסימון טוב ותקבל את מבוקשך תוך שעה במידה ואין לחץ בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים