עבור לתוכן

GTA5, מה עדיף לרכוש: XBOX 360 או PS3 ?

Featured Replies

פורסם

עבור GTA5, מה עדיף לרכוש: XBOX 360 או PS3 ? משחקים אחרים לא מעניינים אותי כלל בשלב זה.

או שבכלל עדיף לחכות ליציאת הדור הבא של הקונסולות? האם ידוע מתי GTA5 יגיע אליהם ?

אשמח לשמוע המלצות, כולל לגרסאות ספציפיות. (אם/בלי דיסק קשיח לדוגמה, מאיפה כדאי להזמין..)

פורסם

התלבטות לא קלה.

אני נוהג לרכוש multiplats ל-XBOX 360 בגלל שהם בד"כ נראים יותר טוב על הקונסולה הזאת, ובגלל שאפשר להתקין את המשחקים על הכונן כדי שהם יטענו מהר יותר.

מצד שני, הטריילר של GTA5 רץ על PS3, מה שמספק קצת חומר למחשבה. בנוסף ה-PS3 מספק מבחר ענק של אקסקלוסיבים איכותיים, הרבה יותר מהאקסבוקס, ולכן אני הייתי נוטה יותר לכיוון הקונסולה הזאת.

אה, ול-PS3 האונליין בחינם.

פורסם
  • מחבר

לגבי הONLINE חשבתי שבכלל זה עדיין לא הוכרז, וישוחרר הרבה לאחר שיחרור המשחק עצמו.

ומה לגבי חינם ב PS3? אני מתאר לעצמי לבעלי חשבון פלוס ?

ציינת שניתן להתקין ב XBOX את המשחקים על הכונן. ב PS3 עם דיסק קשיח לא ניתן לעשות זאת?

תודה

פורסם

התכוונתי שב-PS3 הגישה של הקונסולה לאונליין היא חינמית, ללא צורך במנוי (כמו ה-PS+). באקסבוקס אין גישה לאונליין אם אתה לא משלם מנוי לגולד.

ב-PS3 ההתקנה היא הכרחית, וצריך להתקין בערך 30% מהדיסק. באקסבוקס יש שתי אפשרויות: או להתקין את כל המשחק על הדיסק או לא להתקין אותו על הדיסק בכלל. שים לב שב-GTA יש שני דיסקים לאקסבוקס - דיסק התקנה ודיסק משחק, ומה שאמרתי תקף רק לגבי דיסק המשחק. ב-PS3 יש רק דיסק אחד, כי הוא BLURAY.

פורסם

מה הטעם לקנות קונסולה בת 7 שנים?

תחכה לדור החדש.

פורסם
  • מחבר

השאלה מתי GTA5 יצא בדור החדש.

ידוע התאריך ?

פורסם

קודם R* צריכה להכריז על פורט לקונסולות הדור הבא..אחר כך לדבר על התאריך.

7-8 חודשים מינימום.

GTA 4 נראה טוב יותר על הבוקס.

פורסם

לפי דעתי אתם מגזימים, גרסת PC ודור חדש תצא תוך חצי שנה מקסימום. הם כבר פיזרו מספיק רמזים שזה בתנור כבר זמן מה.

המלצה שלי, תחכה.

פורסם

יש הרבה שמועות על גרסת PC

כל המשחקים הראשים בסדרה קיבלו גירסת PC

ועם יש לך מחשב חצי נורמלי ,תקבל גרפיקה טובה בהרבה

נכון זה יקח זמן ,אבל יגיע

פורסם
  • מחבר

זה יכול לקחת גם שנתיים.

אין כל עדות לכך שזה יצא תוך חצי שנה. זה שהם אמרו שזה "כבר בתנור" (איפה הם אמרו את זה?) זה לא אומר שלא יקח לסיפור שנתיים להתבשל.

אז נראה יותר טוב על הבוקס? איזה דגם אתם ממליצים לקנות ? אם אפשר המלצה גם על חנות.

פורסם

מי שהמליץ לחכות ולקנות PS4, האם כבר ידוע בוודאות שGTA5 יצא לקונסולות הדור הבא?

פורסם

אין מצב שזה יקח שנתיים, אפילו ל GTA 4 לקח 8 חודשים להגיע ל PC אז למה אתה חושב שזה יקח יותר מזה? רוקסטאר לא מפגרים.

הם פרסמו בעצמם הודעת דרושים למתכנת שאמור לעבוד על הפורט ( http://www.techradar.com/news/gaming/rockstar-job-hints-at-gta-5-pc-release-1164831) אז ברור לכולם שעובדים על זה.

יש כבר כמעט 300k אנשים שחתמו על עצומה בנושא, זה כוח צרכני שאי אפשר להתעלם ממנו. תוסיף לזה שהם גם ירצו להוציא גרסה יותר טובה לקונסולות דור הבא (שיהיו מאוד קרובות לארכיטקטורת PC) ותקבל חצי שנה במקסימום.

אם בכל זאת אתה לא יכול להתאפק ולשפוט על סמך GTA 4, גרסת ה360 הייתה יותר טובה.

מבחינת דגם, כמעט בטוח שתצטרך גרסה עם הארד דיסק כדי לבצע התקנה למשחק (שיגיע ב2 דיסקים).

מי שהמליץ לחכות ולקנות PS4, האם כבר ידוע בוודאות שGTA5 יצא לקונסולות הדור הבא?

אין שום אישור לזה אבל אם וכאשר תהיה גרסת PC, אין ממש סיבה שלא יוציאו גרסאות XB1 ו PS4

פורסם

צריך לזכור שGTA 4 ניראה על ה360\PS3 מאוד ירוד לאומת PC חזק

היו גם בעיות פרימים ,חוץ מרזולוציה יחסית נמוכה

היום אותו מנוע גרפי כבר עבר שיפורים לPC ,ככה שהתהליך לעשות פורט אמור להיות הרבה הרבה יותר פשוט

אני חושב שהם קודם כל ימכרו על הקונסולות כמה שיצליחו ,ורק אז יוציאו גרסת PC משופרת בהרבה

כמו שאמרו מעלי ,כניראה אותה הגרסה שיוציאו לPS4 ולXBOXONE ,כי אין תאימות לאחור לשתי הקונסולות האלו

אבל פורט בין PC לPS4 לXBOXONE ואפילו מאק ,אמור להיות מאוד קל לעשות

ככה שזה ניראה לי מאוד טיפשי לקנות קונסולה מיושנת לשחק GTA 5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים