עבור לתוכן

בטרייה לרמקול נייד

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנסה לבנות בחודש האחרון רמקול נייד ונתקלתי בבעיה במציאת בטרייה מתאימה..

המגבר שאני משתמש בו הוא זה:http://www.ebay.com/itm/Lepai-Class-T-Hi-Fi-Audio-Amplifier-Tripath-LP-2020A-Amp-20WX2-Stereo-Amp-NEW-/380681222796?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item58a25e7a8c

ורמקולים של פיוניר.. מחישובים שעשיתי יצא לי שאני צריך בערך 600 מילאמפר בשביל להניע את הרמקולים לווליום מכובד ובערך ב800-900 זה המקסימום של המגבר..

בהשתמשות בשנאים של 12V 2A ו500MA ראיתי שבאמת אני בכיוון הנכון אז הזמנתי את הסוללה הזאת http://www.buyincoins.com/item/22567.html

שלפי הנתונים היית צריכה להחזיק יפה את הסיפור(תקנו אותי אם אני טועה)..הזמנתי דווקא מפה ולא מאייבי למרות ששם יותר זול ב6 דולר (כן אני יודע שזה גם לא בשמיים ) כי חשבתי שזאת חברה ועדיף לסמוך עליהם.. אך עם המזל שלי לאחרונה עם כל הדברים הסינים האלה הבטרייה בקושי מצליחה להדליק את הלד של המגבר שלא נדבר על להפעיל את הרמקולים..

הפרויקט הזה כבר מנסה לצאת לדרך בערך 3 חודשים.. זמן מטורף לפרויקט כזה קטן.. בבקשה תעזרו לי במציאת חלופה מתאימה.. אפילו היו לי רעיונות על לקחת 4 בטריות 18650.. אך זה קצת מסרבל את כל העסק..

עוד שאלה שעלתה לי בראש.. הסוללות הללו מגיעות בטעינת שיאי ל12.6V ובשפל ל10V האם המגבר ביכלל יצליח לפעול בVOLTS כל כך נמוכים?

ודרך אגב המטרה שלי היא שהדבר הזה יכול להיות נייד ללפחות 3 שעות..

תודה מראש על העזרה! וכל תגובה תתקבל בברכה!

פורסם

למגבר לא תהיה בעיה אם מתח קצת נמוך אבל הוא צריך סוללה שיכולה להוציא הרבה זרם

הסוללה הזאת נראית לי פישית במיוחד לא הייתי אפילו שוקל לקנות אותה. בכל מקרה אם יש לך אותה תנסה לנצל אותה, מה המתח שאתה מודד עליה במצב שבו הלד של המגבר בקושי דולק ?

תיקח סוללת SLA רגילה כמו סוללה של UPS ותטעין אותה אם מטען מתאים (קנוי או בנוי לבד או אפילו סתם שנאי + נגד)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!.. בקשר לסוללה עוד כמה ימים אני אקבל אחזר עליה ואז אני אעשה עלייה איזה ניסוי אפשרי שניתן(אני מוכן להתערב שאני אוריד את הפלסטיק הכחול אני אמצא קופסא שיש בה שירשור של בטריות AA רגילות..מבחינה ויזואלית בדקתי ונכנסות שם בדיוק 8.. אז על 1.5V אנחנו מגיעים בדיוק למה שהמוכר הצהיר..

בקשר לSLA.. אפשר קצת יותר מידע עליה?.. מה הסיכונים בסוללה חומצית?, לדוגמה בLIOTION אני יודע שמחום יתר היא עלולה להתפוצץ..

ובכללי אשמח למידע האם יש לה מנגנון חכם שיודע לפעול בזמן טעינה.. ואיך בדיוק מטעינים אותה?,מטען של כמה אמפר? ואיזה נגדים? והאם אפשר המלצה למקום ממנו אפשר לרכוש?

למרות שאני עדיין לא סגור עליה עקב המשקל שראיתי שהיא שוקלת(2 קילו..)..

ועדיין אשמח לדעת האם ה18650 לא עדיפות?,יותר זולות אמינות(ULTRAFIRE) וקל להטעין.. ויש קופסאות כמו של בטרייות AA של 4 תאים שזה בדיוק מסתדר לי עם הVOLT(גם במקסימום טעינה וגם בשפל) השאלה איך עובד האמפר בשירשור?

תודה רבה לך מראש 11010010110 אתה כל פעם עונה לי תשובות מעל המצופה!!!

פורסם

לא ברור לי מה הולך בתוך הקופסה הכחולה הזאת. מזה שהחיבור יציאה של ה 12V הוא גם החיבור טעינה נראה שהואפשוט מחובר ל + ו - של הסוללה שבפנים בלי משהוא שדרך, אם כך אז המטען שמצורף אליה אמור להיות ממש מטען (אם בקרת טעינה) ולא סתם ספק כוח כמו "מטען" רגיל

בכלל, לא נראה לי מה שעשו שם

סוללת SLA יכולה להוציא זרם קצר גבוה ולכן חייבים פיוז, חוצמזה היא סוללה דיי "רגועה", ובטח בהשוואה ל li ion. ניתן לקנות מטען "מתקדם" לסוללת SLA מ ebay שיודע לתת טעינה מהירה וכל זה, תחפש SLA charger / AGM charger / gel cell charger ונראה מה תמצא. האפשרות אם הנגד היא כתחליף פרימיטיבי למטען ולא צריך אם אתה קונה מטען

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים